Megújult szobák a Hunguest Hotel Forrásban

Forrás: turizmus.com

 2017. április 19. 14:22

Április 1-től több, vendégvélemény-formáló újítás is történt a Szeged legnagyobb négycsillagos wellness szállodájaként üzemelő a Hunguest Hotel Forrásban.

Januárban elkezdték a szobák egy részének felújítását, melynek eredményeként 21 szoba és 1 apartman született újjá. A fejlesztés részeként 5 családi szoba és 4 antiallergén (parkettás) szobát is kialakítottak. A felújított szobák mindegyike kihúzható kanapéval felszerelt, lehetőséget biztosítva nagyobb családok kényelmes elhelyezésére is. A felújításnak köszönhetően a szállodában így összesen 105 kétágyas szoba, 26 családi szoba, 5 akadálymentesített szoba, 28 apartman és 6 lakosztály áll rendelkezésére április 1-jétől.

Mint ismert, a szállodából közvetlenül, zárt folyosón keresztül érhető el a Napfényfürdő Aquapolis fürdőkomplexum, valamint a hozzá tartozó, felnőttek részére kialakított Csendes wellness részleg. Újdonság, hogy a szállóvendégek mostantól mindkettőt korlátlanul használhatják a bejelentkezéstől egészen a kijelentkezésig (11:00 óráig).

Mindkét változtatás a vendégvélemények figyelembe vételével történt, a felújítás után nagyobb vendégelégedettséget és ezáltal több vendéget, magasabb forgalmat remélnek.