Megújulva nyit a siófoki Hotel Azúr szállodakomplexum pünkösdkor

Forrás: turizmus.com

 2020. május 26. 15:26

A két hónapos üzemszünet alatt végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően számos új szolgáltatással és megszépült környezettel várja a visszatérő vendégeket a Hotel Azúr**** és a Hotel Azúr Prémium***** a pünkösdi balatoni szezonindító hétvégétől Siófokon.

A vendégmentes időszak adta lehetőséget kihasználva megújult a Hotel Azúr konyhája, új burkolatot kaptak a Hotel Azúr Premium közösségi terei, valamint a Snack & Bowling Bár, új bútorzattal frissült az Hotel Azúr Opus étterme, és a szálloda két, 200 négyzetméteres konferenciaterme is új szőnyeget kapott – tájékoztatta szerkesztőségünket a szálloda.

Teljesen megújult a szállodaközpont négyhektáros parkja, új sétányokat, pihenőterületeket, nagyméretű stéget alakítottak ki, valamint bővítették a kültéri medence napozóterületét, ami lehetővé teszi telt ház esetén is a megfelelő távolságtartást a vendégek között – hangsúlyozták.

Bővítették a kültéri medence napozóterületét

Fotó: Hotel Azúr

A Hotel Azúr Wellnessközpont felújításának első üteme is megkezdődött. Július 1-jétől a vendégeket egy teljesen megújult, 250 négyzetméteres szaunavilág várja, 3 finn szaunával, infraszaunával, aromakabinnal, sószobával, gőzkabinnal, új fitneszteremmel, új játszószobával, megújuló wellnessrecepcióval és wellnessbárral. A felújítás a wellnessközpont medenceterének átalakításával folytatódik várhatóan 2021 első negyedévében.

Teljesen megújult a 250 négyzetméteres szaunavilág is

Fotó: Hotel Azúr

Gombos Attila igazgató tájékoztatása alapján a márciusban megkezdett biztonsági intézkedéseket tovább folytatják és – figyelembe véve a szakmai ajánlásokat – bővítették is ezeket.  „Létrehoztunk munkavállalóink részére egy Covid-kézikönyvet, amely alapján oktatásban is részesülnek, hogy vendégeink számára biztonságos környezetet teremtsünk. Könnyítettünk a lemondási feltételeinken, hiszen kiemelten fontos, hogy mindenki egészségesen érkezzen meg a nyaralás helyszínére és ez távozáskor se legyen másként. Felelős szolgáltatóként nem hagyhatjuk figyelmen kívül az aktuális rendeleteket, így a beltéri wellnessegységeinket bizonytalan ideig nem üzemeltethetjük, de szerencsések vagyunk, hogy közvetlenül a Balaton-parton működünk és a külső medencénél végzett felújítási munkálatokat követően mindkét szabadtéri lehetőséget élvezhetik vendégeink” – mondta az igazgató.

Hozzátette: Bíznak benne, hogy a külföldi nyaralás helyett az idén Balaton népszerű úti cél lesz, ezt igazolja a növekvő online forgalom honlapjukon és a fellendülő kereslet jellemzően a júliusi augusztusi időpontokra.