Melyik a legjobb amerikai szálloda?

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 29. 13:25

Ezért a címért nagyon sok patinás amerikai hotel versenyez. A sok ezer luxusszálláshely között a Telegraph online utazási rovata szerint az első helyen a San Ysidro Ranch áll Santa Barbarában.

Az exkluzivitás és a neves vendégkör mellett a páratlan szolgáltatások és ötletek, no meg a különleges helyszín játszik ebben szerepet. John Fitzgerald Kennedy, és felesége Jackie annak idején a San Ysidro-t választották nászútjuk helyszínéül, Vivien Leigh és Sir Laurence Olivier itt házasodtak össze. Sir Winston Churchill is nagyon szerette ezt a valóban nem mindennapi helyet.

A San Ysidro Ranch múltja egészen 1893-ig nyúlik vissza. Az 500 hektáros területen fekvő ranch a Csendes-óceánra néző Santa Ynez hegység lábánál fekszik, hat mérföldre Santa Barbarától, és afféle menedék a hírességek részére, beleértve Oprah Winfrey-t, Rob Lowe-t és a Tom Cruise-t is.

A San Ysidro Ranch múltja egészen 1893-ig nyúlik vissza

 

A szálloda magánvillákból áll, hatalmas teraszokkal, mindegyik egyedileg díszített, előkelő stílusban, sok szobával, gondolva a személyzet és a testőrök elhelyezésére is. A kertek kiemelt szerepet játszanak: trópusi virágok és levendula ültetvények szegélyezik a házak felé vezető utat. A házak között füge- és narancsfák, valamint szőlőültetvények segítenek még inkább elszeparálni a vendégeket. Itt mindenekfelett értékelik az intimitást, a magánéletet.

Egy olyan vendégkör számára, amelynek nem számít a pénz, a szolgáltatások terén kell ötletesnek lenni. A saját monogramos szállodai papíros fejléc, az egyénre szabott túraprogramok, a gyógyfürdő-labirintus és a könyvtár alapszolgáltatás. A szobai kellékek, bútorok, a piperecikkek és az ágyneműk a leghíresebb gyártóktól és márkáktól származnak.

A San Ysidro Ranch-en mindenekfelett értékelik az intimitást, a magánéletet

 

A fogyatékkal élőkre is gondolnak, és természetesen a kisgyerekkel érkezőkre: a gyerekszobák bébi monitorral vannak felszerelve és saját fürdőszobával rendelkeznek, amelyben méretre szabott plüsspapucsok várják a kis vendégeket.

A Telegraph szakértői szerint a második helyet egy tucsoni (Arizona) ranch, a Hacienda Del Sol érdemelte ki, a harmadik helyen pedig a hollywoodi filmcsillagok kedvenc helye, a Chicago-i Peninsula végzett.