Ismét várja a pályakezdőket a protégé. mentorprogram

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 13. 09:33

A protégé. mentorprogram idén ősszel immár ötödik alkalommal várja a turizmus és vendéglátás (beleértve a desztinációs marketing, szervezés- és vállalkozásfejlesztés) iránt érdeklődő lelkes hallgatók jelentkezését.

A programban az előző két félévhez hasonlóan 30 mentor várja, hogy a szakmában elhelyezkedni vágyó fiataloknak értékes tudást és tapasztalatot adjon át. A mentorprogram célja, hogy összekapcsolja a szakma szereplőit és az egyetemi hallgatókat és pályakezdőket. Céljuk, hogy egy hosszú távon is sikeres mentor-mentorált közösséget hozzanak létre, amely segíti a tapasztalt generációval való közös munka előremozdítását - tájékoztatta lapunkat a programot működtető Tehetségfelfedező Műhely Alapítvány.

A negyedik program a Liz & Chain Sky Lounge-ban került lezárásra

Fotó: protégé. mentorprogram

 

A program 5 szekció köré épül: gasztronómia, marketing, szálláshely, szervezés és vállalkozás. A mentorálási folyamat minimum 4 személyes találkozót ígér a mentoráltaknak, amely során a szakmai és személyes fejlődésre is egyaránt hangsúlyt fektet a protégé. mentor és szervezői csapata. Emellett interaktív workshopokat is rendeznek a program keretében, amelyeken olyan fontos témákat érintenek majd a résztvevők, mint a fenntartható rendezvények, közösségszervezés, vállalkozás indítása, szervezetfejlesztés, karriertervezés vagy a desztináció marketing.

A fejlődés és az értékes tudás mellett a protégé. minden lelkes résztvevőjének egy szakmai közösséget és kapcsolatépítésre való lehetőséget is kínál.

A programot interaktív szakmai workshopok színesítik

Fotó: protégé. mentorprogram

 

A programba azoknak a hallgatóknak, pályakezdőknek a jelentkezését várjuk, akik turizmus szakon tanulnak, vagy legfeljebb egy éve végeztek tanulmányaikkal, illetve akik nem ezt tanulják, de érdeklődnek a szakma és a turizmus jövője iránt.

A program azok számára is egyedülálló lehetőséget kínál, akik már tudatosan a turizmusban vagy ahhoz kapcsolódó iparágban tervezik a jövőjüket.

Az ötödik mentorprogram részletei megtalálhatóak honlapjukon. A jelentkezés határideje szeptember 20.