Meztelen estek a Soho legpatinásabb pubjában

Forrás: turizmus.com

 2019. június 06. 10:41

A londoni Soho egyik legrégibb, legpatinásabb pubja, a Norman's Coach and Horses menedzsmentje úgy döntött, közönségcsalogató eszközként egy-egy alkalommal "meztelen éjszakát" rendez.

Ez az első londoni bár, amelynek megadta a hatóság az időkorláthoz kötött nudista üzemeltetésre szóló engedélyt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bárki, bármikor szabadon levetkőzhet. Az úgynevezett „meztelen éjszakák” egy-egy meghatározott napon zajlanak. Június 1-től már konkrét időpontokat is lehet erről tudni.

Az egész nudistaötlet tavaly indult, amikor az alkalmazottak vállalták, hogy szerepelnek ruha nélkül egy naptárban. A naptár eladásából származó haszon segített abban, hogy a patinás kocsma fennmaradjon, és ne kelljen senkit elbocsátani.  Ugyanakkor a pikáns kiadvány jótékonysági célokat is szolgál, a bevételből hajléktalanokat is támogatnak.

A „meztelen éjszakák” egy-egy meghatározott napon zajlanak

Fotó: coachsoho.co.uk

A menedzsment és a tapasztaltabb nudizó vendégek szerint egy idő után már senki nem foglalkozik a meztelenséggel, főleg ha nem szégyellős. Egy kicsit olyan ez, mint amikor játszik egy zenekar, amit egy ideig hallgatsz, bámulsz, de utána csak háttérzeneként élvezed – nyilatkozta a fogadó tulajdonosa, Alastair Choat a CNN-nek.

Az ötlet egyébként épp tőle, a 170 éves bár jelenlegi tulajdonosától származik, aki mindent elkövet, hogy megőrizze a patinás vendéglátóhely függetlenségét, és megakadályozza annak bezárását. A nudizmus nem újdonság, se szeri, se száma a pop-up nudista éttermeknek, strandoknak vagy kempingeknek. Vendéglátóhelyek esetében még sehol nem vezetett hosszú távú sikerre a kezdeményezés, de mint forgalomnövelő újdonság, beválhat. Márpedig az utóbbi időben hetenként tucatjával húzták le a rolót a Soho-beli kocsmák és bárok, tehát szükség volt egy csattanós vendégcsalogató attrakcióra.

Az első "meztelen éjszakára" hamarosan sor kerül.