MICE-ban utazik? Akkor itt a helye!

Forrás: turizmus.com

 2015. október 09. 14:08

A Groupama Aréna ad otthont december 1-jén az idén első ízben megrendezésre kerülő MICE Business Day elnevezésű egynapos nemzetközi workshopnak. www.micebusinessday.hu

A rendezvényen hazai és külföldi konferencia-, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat utazási irodák, konferencia- és kongresszusszervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.
A magyar szakmai vásárlók mellett a környező országokból is érkeznek majd látogatók, továbbá a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében közel 30 hosted buyer vesz részt az eseményen.

Egy nap, ami kihagyhatatlan azoknak, akik MICE területen tevékenykednek.

Ha Ön desztinációt, szállodát, rendezvényhelyszínt, konferencia-központot, fürdőt, catering vagy közlekedési céget képvisel, akkor kiállítóként várjuk a workshopra, a jelentkezési lapot és további információt itt talál

Ha Ön utazási irodát, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, vagy vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt itt talál.

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál.

Várjuk szeretettel akár kiállítóként, akár látogatóként!

http://micebusinessday.hu/

Az esemény főszervezője a Turizmus Kft.