Új szereplők a MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2018. október 17. 16:56

Ha eddig habozott volna, hogy felkeresse-e az idei MICE Business Day-t, most segítünk a pozitív döntés meghozatalában!

Kedvcsinálóként íme néhány név a kiállítóink közül, amelyek idén először mutatkoznak be ezen a fórumon november 20-án a Millenárison.

Izgalmas új helyszínként találkozhatnak a Sas utcában októberben megnyílt Société Budapesttel, amely 3500 négyzetméteres inspiratív térként ad otthont gasztronómiának, divatnak, kortárs művészeteknek és izgalmas rendezvényeknek.

Ugyancsak érdekes helyszín a nemrég átadott UP, azaz az Újpesti Rendezvénytér, ahol színházterem és kiállítótér is működik.

Vadonatúj a Pálinkamúzeum, de bemutatkozik még az Urban Betyár, a Verdi Grand Hotel, sőt az Óbudai Esernyős Turisztikai Központ is, amely mintha város lenne a városban: Óbuda arcait tárja újszerűen az odalátogató turisták és üzletemberek elé.

Még „frissen, melegében”, piacra lépés előtt üdvözölhetjük a Millenárison a Mystery Hotel Budapestet, amely 82 szobájával Budapest belvárosában, a 6. kerületben fogadja a vendégeket, egyedi tematikával, legendákra építve.

Idén ismét bővült a külföldi kiállítók köre is. Új oldaláról mutatkozik be Horvátország, amely MICE úti célként is kiváló, erről igyekszik is majd meggyőzni minden workshop-látogatót. De jelen lesz idén Portugália, továbbá remek MICE szálláshelyeket ajánlva a Best Western Hotels Central Europe, illetve a Hotel Lomnica.

Aki pedig távolabbra utazna, annak a Thai Airways „szállítja majd” a legforróbb dealeket a helyszínen.

És immár hagyományosan több szolgáltatóval is képviselteti magát Szlovákia, de Málta és Spanyolország is visszatérő desztináció.

Telt ház a tavalyi MICE Business Day-en a Vigadóban

Fotó: turizmus.com

A rendezvényen közel 100 cég képviselteti magát kiállítóként, köztük külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti-, légi- és hajóstársaságok, autókölcsönzők, valamint külföldi desztinációk.  A kiállítók teljes listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

A workshop vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit.

Regisztráljon még ma a http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php linken!

Részletes információk: http://micebusinessday.hu