MICE Business Day: már csak 2 napig regisztrálhat!

Forrás: turizmus.com

 2015. november 25. 15:45

A MICE Business Day ideje alatt a Mantaro Café isteni kávéval, a Rational frissen sült péksüteményekkel, a Pannontej sajtkülönlegességekkel, a Derecskei Gyümölcsös ízletes gyümölcslevekkel, a Tóalmási Kolbász Manufaktúra pedig kolbászkülönlegességeivel kényezteti majd a szakmai vendégeket.

A kiállítók, a szakmai vásárlók és látogatók, azaz a közel 200 résztvevő ebédjéről a Stadion Event gondoskodik. A délután folyamán pálinka- és borkóstolóval várja a vendégeket a Nobilis pálinka, a Liszkay borászat és Tunézia, a Lusimag Kft. pedig portugál finomságokból ad majd egy kis ízelítőt.

Külön érdekesség lesz továbbá a felfújható, összecsukható fénybútorokat gyártó és forgalmazó Design4rent bemutatkozása, akik a rendezvény számos bútorát adják.

Már csak 2 napja van, hogy regisztráljon, és tárgyalási időpontot foglaljon a rendezvény kiállítóinál!

A rendezvény egyik legizgalmasabb eleme a délutáni szakmai fórum és kerekasztal beszélgetés lesz, amelynek a programját, az alábbiakban láthatja:

SZAKMAI FÓRUM ÉS KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS

16.00               szakmai fórum és kerekasztal megnyitása

 

16.05-16.20    "A Kongresszusi Iroda működése a Magyar Turizmus Zrt. új                                          struktúrájában"

előadó: Langer Katalin, nemzetközi és kongresszusi igazgató,

Magyar Turizmus Zrt.

 

16.20-16.30    "BudapestCard konferencia vendégekre hangolva"

előadók: Bán Teodóra, ügyvezető igazgató és Kovács Györgyi,                                         BudapestCard divízióvezető, Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ

 

16.35-17.35   Kerekasztal beszélgetés a rendezvényszervezésről

Moderátor: Ganczer Gábor, MARESZ elnök

Beszélgetőpartnerek:

Heineken, Pálfalvi Márta, vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató

Telekom, Vauver Adrienn, vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató

ArtGroup, Kovács Krisztina, rendezvényigazgató

Event and More, Budai Júlia, projekt menedzser

Carlson Wagonlit, Szula Márk, értékesítési és programigazgató

HPS Experience, Meggyesi Nóra, rendezvényigazgató

 

A szakmai fórumra és a kerekasztal beszélgetésre is úgy tud belépni, ha előzetesen regisztrál, és tárgyalási időpontot egyeztet a rendezvény kiállítóival.

Ha Ön utazási irodát, konferencia/kongresszus-szervező vagy tréning céget, rendezvény- vagy reklámügynökséget képvisel, esetleg vállalati utaztató, rendezvény vagy incentív szervező, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt ITT talál

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt ITT talál

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 4 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

Azon vendégeinket, akik legalább 7 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy ingyenes belépővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP váróiba és ingyenes Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.


Jöjjön el és kössön win-win üzleteket! www.micebusinessday.hu