MICE Business Day: már foglalhatók a tárgyalási időpontok

Forrás: turizmus.com

 2015. november 11. 18:09

A december 1-jei MBD workshopon közel 60 hazai és külföldi kiállító várja a céges utaztatókat, rendezvényszervezőket, rendezvényügynökségeket a Groupama Arénában. Ne maradjon le Ön sem, foglalja le mielőbb tárgyalási időpontját az online órarendben!

Ha Ön utazási irodát, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, vagy vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.
A kötelező online regisztrációs ívet, valamint az online órarendet itt találja.

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál.

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 4 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

Azon vendégeinket, akik legalább 7 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy ingyenes belépővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP-váróiba és ingyenes Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE-üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

A rendezvény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket! 

www.micebusinessday.hu

Az esemény hivatalos facebook oldala >>