Rekordszámú kiállító a MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 29. 14:23

A turizmus covid utáni regenerálódásának bíztató jeleként a korábbi években megszokottnál is nagyobb az érdeklődés Magyarország nemzetközi színterű üzleti turisztikai workshopja iránt.

Rekordszámú, több mint száz kiállító jelentkezett az október 26-án a Hungexpo Kongresszusi Központban megvalósuló MICE Business Day-re, az érdeklődők 4-5 csillagos szállodák, rendezvényhelyszínek, programgazdák és rendezvényszolgáltatók képviselőit egyaránt megtalálják a MICE szektor legnagyobb hazai seregszemléjén.

 

Mindenki itt lesz, aki számít!

A hazai színtérről sok régi, kedves partnerünk visszatérőként lesz jelen, mellettük több helyszín először döntött a részvétel mellett. Az exkluzív kiállítók sorát egyebek mellett több újonnan nyitó ötcsillagos szálloda, a Hotel Vinifera Wine & Spa és a Minaro Hotel Tokaj MGallery***** és a közeljövőben nyíló Hotel Dorothea Autograph Collection gazdagítja.

A külföldi desztinációk között képviselteti magát a Máltai Idegenforgalmi Hivatal, a Szlovák Turisztikai Képviselet, a Horvát Idegenforgalmi Közösség, a Spanyol Turisztikai Hivatal és számos nemzetközi szálloda is. A szlovák régiók és hotelek kiemelkedően magas számban képviseltetik magukat.

Az élménytérben izgalmas újdonságokat kínál több hazai audiovizuális és mobilitási szolgáltató, több rendezvény catering cég finom falatokkal mutatkozik be.

Ismerkedjen meg kiállítóinkkal, olvassa el rövid bemutatkozásukat az esemény honlapján található kiállítói listából! A szolgáltatókról már most érdemes tájékozódni, hogy felkészülten várhassa az online diary megnyitását.

 

Ezúton is köszönjük kiállítóink jelentkezését és bizalmát, a nagy érdeklődés miatt további kiállítói jelentkezést nem tudunk fogadni!

 

Legyen jelen Ön is!

Az üzleti turisztikai workshopra a szervezők mindenkit várnak, aki céges utaztatásban, konferenciák, incentive utak, családi napok szervezésében közreműködik, üzleti találkozók, szakmai fórumok, vagy szakmai és csapatépítő tréningek létrehozásában és lebonyolításában vesz részt, vagy csak érdekli a hivatásturisztika jövője és MICE szektor legújabb trendjei.

A helyszín, akárcsak két éve, újra a Hungexpo

Fotó: turizmus.com

Izgalmas programokban nem lesz hiány: a turisztikai nagyágyúk prezentációit bemutató ütős szakmai konferencia és a B2B tárgyalások mellett, az idei MICE Business Day vendégei bepillantást nyerhetnek gasztronómiai művészet műhelytitkaiba a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse D'Or hazai döntőjén.

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb szakmai hírekről, feltétlenül látogasson el a rendezvényre!


Amennyiben Ön az üzleti és egyéb rendezvények, konferenciák, incentive utak családi napok, céges események, csapatépítő tréningek szervezésében döntéshozó, vagy döntés előkészítő munkatárs és szeretne új szolgáltató partnerekkel tárgyalásokat lebonyolítani, úgy szakmai vásárlóként várjuk. Az ingyenes részvétel feltétele előzetesen minimum öt tárgyalási időpont lefoglalása.

Ha a szakmai konferenciára kíváncsi, illetve szeretne eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel, akkor látogatóként, szakmai jegy megváltásával tud részt venni a kötetlen networkingre is lehetőséget kínáló MICE Business Day-en.

A részvételi lehetőségekről szóló információk, a rendezvény hivatalos honlapján érhetőek el.

Kérdés esetén a mice@turizmus.com címen állunk rendelkezésükre.