MICE Business Day: szakmai előadások és kerekasztal beszélgetés

Forrás: turizmus.com

 2015. november 23. 15:05

Már csak 7 napja van, hogy regisztráljon, és tárgyalási időpontokat foglaljon a MICE Business Day kiállítóihoz. Érdemes eljönnie, mert a szakmai előadások keretében a BudapestCard konferenciavendégekre hangolt szolgáltatásait és a Magyar Kongresszusi Iroda tevékenységét és akcióit is megismerheti!

A MICE Business Day kiváló networking és közvetlen tárgyalási lehetőséget kínál céges rendezvényszervezőknek, üzleti utaztatóknak és a rendezvényhelyszínek képviselőinek.

 

 

 

 

Időpont:

2015. december 1., kedd 10.00-17.00

Helyszín:

Groupama Aréna

1091 Budapest, Üllői út 129.

 

Regisztráljon még ma és foglalja le tárgyalási időpontjait a mintegy 60 külföldi és belföldi rendezvényhelyszínhez, programgazdához vagy desztinációhoz! És vegyen részt a rendezvényszervezés megrendelői és lebonyolítói oldalának kerekasztal beszélgetésében, amelyen a Telekom, a Heineken, a HPS, az ArtGroup az Event and More és a Carlson Wagonlit képviselői vitatják meg a szakma legaktuálisabb kérdéseit és mutatják be a legújabb trendeket!

 

Az eseményt kísérő szakmai előadások keretében a Magyar Kongresszusi Iroda tevékenységét és terveit, valamint a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ gondozásában megjelenő Budapest kártya külföldi konferencia vendégekre hangolt szolgáltatásait ismerhetik meg a vendégek.

Ha Ön utazási irodát, konferencia/kongresszus-szervező vagy tréning céget, rendezvény- vagy reklámügynökséget képvisel, esetleg vállalati utaztató, rendezvény vagy incentív szervező, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet, valamint a tárgyalási időpontok lefoglalásához szükséges online órarendet ITT találja.

 

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt ITT talál.

 

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 4 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

 

Azon vendégeket, akik legalább 7 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, azokat a szervezők megajándékozzák egy belépővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP váróiba és Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.

 

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket! www.micebusinessday.hu