MICE Business Day szakmai fórum: közösségi média a rendezvénypiacon

Forrás: turizmus.com

 2017. október 30. 11:55

Közösségi média trükkök a rendezvények piacán, Nagyvárad, mint MICE desztináció és innovatív kommunikációs eszközök a rendezvényszervezésben – többek között ezek lesznek a MICE Business Day szakmai fórumának témái a november 16-i rendezvényen. Érdemes eljönnie!

 

Több mint 80 kiállító, több mint 600 előzetesen lefoglalt tárgyalási időpont, 180 szakmai vásárló, 50 szakmai látogató. Ez jellemzi jelen pillanatban, számokban a november 16-i MICE Business Day üzleti turisztikai rendezvényt. Közel 20 kiállítónak már betelt az órarendje.

Ön se maradjon le, foglaljon időpontot még ma!

Időpont: 2017. november 16, csütörtök 9.00-18.00

Helyszín: Pesti Vigadó

A MICE Business Day minden évben különböző izgalmas témákat fókuszba állító szakmai fórummal indul. Az idei eseményen a rendezvény piac legújabb és legizgalmasabb közösségi média megoldásairól hallhatnak előadást az érdeklődők. Emellett bemutatkozik Nagyvárad, mint különleges MICE desztináció, valamint az EVENTS BOX, a trendi rendezvények innovatív kommunikációs eszköze. Ez utóbbit az esemény résztvevői ki is próbálhatják majd a nap folyamán.

Program:
9.30: Szakmai fórum megnyitása
9.35: „Közösségi média megoldások a rendezvények piacán” Klausz Melinda, közösségi média szakértő
10.10: „Nagyvárad, mint új desztináció a MICE piacon” Mihai Jurca, a nagyváradi Turisztikai Marketing Szervezet vezetője
10.20: "EVENTS BOX, a rendezvények innovatív kommunikációs eszköze" Turai Ákos, Onlinet Group
10.30: Szakmai fórum vége – workshop indítása

Ha Ön utazási irodát, konferencia/kongresszus-szervező vagy tréning céget, rendezvény- vagy reklámügynökséget képvisel, esetleg vállalati utaztató, rendezvény vagy incentív szervező, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és az online órarendet itt találja >>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál >>

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 5 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

Azon vendégeinket, akik legalább 8 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.

A MICE Business Day ideje alatt a Pannon Kávé kávé különlegességekkel, a Fűtőház Sörfőzde kézműves sörökkel, a Kristinus Borbirtok zászlóshajó boraival, a Rational frissen sült péksüteményekkel, a Bánki Pálinka pálinkával, a Coca Cola ásványvízzel és frissítő üdítőkkel, a Ghraoui csokoládé variációkkal kényezteti majd a szakmai vendégeket.

A kiállítók, a szakmai vásárlók és látogatók ebédjéről a Pesti Vigadó hivatalos catering partnere a Budapest Party Service gondoskodik.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket!

Az esemény szervezői:

 

A MICE Business Day Budapest kiemelt partnere: