MICE Business Day: workshop és networking

Forrás: turizmus.com

 2015. november 15. 16:17

Már közel 400 tárgyalási időpontot foglaltak a szakmai vásárlók a december 1-jei MBD workshop 60 külföldi és belföldi kiállítójához. A rendezvényhelyszínek mellett bemutatkoznak légitársaságok, autókölcsönzők és egyéb utazási szolgáltatásokat kínáló cégek is. Foglaljon időpontot még ma!

Ha Ön utazási irodát, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, vagy vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt itt talál: http://www.micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál: http://www.micebusinessday.hu/szakmai-latogatok.php

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 4 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

Azon vendégeinket, akik legalább 7 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy ingyenes belépővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP-váróiba és ingyenes Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE-üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket! www.micebusinessday.hu