MICE-reggeli Szlovénia két legismertebb szállodacsoportjával

Forrás: turizmus.com

 2017. április 02. 19:02

A Hoteli Bernardin Resorts&Convention Center és a Sava Hotels&Resorts MICE-szolgáltatásait mutatta be Budapesten rendezvényügynökségek és cégek incentív, valamint üzleti utaztatással foglalkozó képviselőinek.

A Turizmus Kft. PR-ügynöksége által a Sophie & Ben Bisztróban szervezett esemény elsődleges célja az volt, hogy Szlovénia két emblematikus szállodacsoportjának képviselői olyan Magyarországon működő cégek kongresszus, incentív és rendezvényszervező munkatársaival vegyék fel a kapcsolatot, akiknek érdekes lehet a szállodáik mint konferencia-, illetve rendezvényhelyszín, vagy incentív célpont. Ezúttal mintegy 15 magyar szakembernek mutatták be, milyen különleges szolgáltatásokat és testreszabható csomagajánlatokat kínálnak a magyar incentív és üzleti utak szervezői részére.

A Sava Hotels & Resorts képviselője, Janette Poglajen

Fotó: Grósz Balázs

A Sava Hotels & Resorts üzleti turisztikai szolgáltatásait Janette Poglajen MICE sales menedzser mutatta be. A Bledi-tó partján található szállodacsoport több, különböző kategóriájú egysége 640 szobájával és 26 konferenciatermével remek lehetőséget kínál akár nagyszabású konferenciák, üzleti rendezvények megrendezésére is. De a tó és környéke kisebb incentív csoportok, sőt az exkluzív szolgáltatásokat kereső egyéni vendégek számára is számos programot tartogat. A szállodacsoportnak további házai vannak a hazánkhoz még közelebb fekvő Ptujban is. A vállalat az idei évben több egységében is komoly felújításokat hajt végre, hogy tovább emeljék szolgáltatásaik színvonalát.

Nézze meg a Bledi-tó hivatalos imázsfilmjét!

A Hoteli Bernardin Resorts & Convention Center képviseletében Urban Benčič értékesítési igazgató beszélt és mutatta be az elsősorban tengerparti szállodákat felvonultató, nagy múltú szállodacsoportot. A csoport portfóliójába 11 különböző hotel tartozik. Az összesen több mint 1700 szobával rendelkező szállodalánc Portorozs, Piran, Strunjan és Izola legszebb részein kínál 3-5 csillagos hoteleket és apartmanokat, így a vendégek bármelyik üdülőhelyükön megtalálhatják a pénztárcájuknak leginkább megfelelő szálláshelyet.

A Bernardin Hotels képviselője, Urban Benčič

Fotó: Grósz Balázs

A csoport zászlóshajója, s egyben névadója, az ötcsillagos portorozsi St.  Bernardin egyedülálló kapacitásokkal rendelkezik a legkülönfélébb MICE-igények kielégítésére. A szállodacsoportnál külön üzletág foglalkozik a legkülönfélébb rendezvények megszervezésével, sólepárlással egybekötött csapatépítéstől a több ezer fős gálaétkezések lebonyolításáig – például a romantikus Piran főterén.

Nézze meg a Portorozsi Turisztikai Hivatal videóját!

Kenderesy Nadin, az eseményt szervező Turizmus Kft., PR-ügynökségének vezetője elmondta, Szlovénia egyre kedveltebb desztinációnak számít a magyarországi incentív utaztatók és céges rendezvényszervezők körében. A desztináció közelsége és a szolgáltatások színvonala miatt kiváló alternatívát jelenthetnek ezek a szállodák egy magyar cég üzleti eseményének, konferenciájának vagy akár incentív utazásának megszervezésére. Elmondta, hogy évek óta sikeresen működnek együtt több szlovéniai szállodával, amelyeknek elsősorban a hazai partnerekkel való kapcsolatfelvételben segítenek, testreszabott PR-akciók megszervezésével és lebonyolításával.

Csoportkép az üzleti reggeli résztvevőivel

Fotó: Grósz Balázs

Az üzleti reggeli további képeit itt nézheti meg.