Milliárdos fejlesztés a Hilton Prague Old Town szállodában

Forrás: turizmus.com

 2018. december 06. 14:26

A végéhez közeledik a központi fekvésű, kiváló adottságokkal rendelkező Hilton Prague Old Town korszerűsítési programja, melynek keretében 303 szoba és 1200 négyzetméternyi konferenciaterület újult meg.

A korszerűsítés részeként minden modern technikát és felszerelést beépítettek, miközben a hotel megőrizte a Prága óvárosához illeszkedő elegáns art deco stílust.

A Hilton Prague Old Town

Fotó: www3.hilton.com

A jelentős befektetéssel megvalósult fejlesztés amellett, hogy fokozza a vendégélményt, biztosítani szerette volna azt is, hogy a vendégszobák és a tárgyalóterek stílusosak, kényelmesek és funkcionálisak legyenek - mondta Christian Schwenke, a Hilton Prague Old Town vezérigazgatója. - Mindemellett kulcsszó maradt az elegancia és a személyre szabott bánásmód is – tette hozzá.

A szobákban az ágyak a Hilton márka jellemzőjeként egyedi matracokat kaptak, továbbá kényelmes, megfelelő méretű munkaasztal is rendelkezésre áll beépített USB aljzattal. A szobákba 55 hüvelykes televíziók kerültek, az extra vendégélmény érdekében a szobák vadonatúj, kellemes textileket is kaptak, illetve hangulatos pihenő sarkokat is kialakítottak. A felújítás érintette a fürdőszobákat is, amelyek márvány burkolattal, nagyméretű zuhanyzókkal és fűtött, páramentes tükrökkel kényeztetik a vendéget.

Fotó: www3.hilton.com

Az 1200 négyzetméteres konferenciarészleg is teljesen megújult, benne 14 többfunkciós terem, köztük a 340 férőhelyes bálterem is korszerűbbé és vonzóbbá vált. A termek természetes fényt kapnak, dizájnjuk pedig egyszerre modern és elegáns.

A Hilton Prague Old Town is tagja a Hilton Honors hűségprogramnak, amely számos előnyt kínál a vendégeknek, úgy mint az exkluzív tagkedvezmény, a rugalmas fizetési feltételek, az ingyenes Wi-Fi és a Hilton Honors mobilalkalmazás.

Kapcsolódó cikkek