Minden kényelmet a kertbe – SpaTrend Expo Ürömön

Szerző: Elek Lenke

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 08. 17:38

Ez az expo más, mint a többi: kellemes villák és szép kertek között tartják a nyár utolsó hetében az ürömi Jakuzzi Kiállítást és Vásárt. A szervezők a vendéglátás és szállodaipar képviselői felé is nyitni kívánnak.

A több mint egy évtizedre visszatekintő SpaTrend Expo masszázsmedence-kiállítás választéka Magyarországon páratlanul széles. Minden évben felfedezhetők külföldi újdonságok, amelyek a cég partnermárkáinak jóvoltából szinte rögtön megjelennek a hazai kínálatban is – hallottuk a rendezvény idei újdonságait bemutató tájékoztatón.

A jakuzzikínálat mind márkában, mind méretben és formában széles és sokszínű

Fotó: SpaTrend Expó

Vezse Rolandtól, a cég alapító igazgatójától megtudtuk, idén az extrákban felülmúlhatatlan amerikai HotSpring masszázsmedencék mellett a Softub puha falú, pehelykönnyű, játékos medencéi is népszerűek. A jakuzzikínálat mind márkában, mind méretben és formában széles és sokszínű: az egészen apró, két személyes Freeflow masszázsmedencétől a víz alatti futópaddal és a végtelen úszás élményét kínáló ellenáramoltató rendszerrel felszerelt Endless Poolsig vevőre talál itt számos minőségi termék.

Az igazgató szavai szerint eleinte ők sem hitték volna, hogy a hazai piac nem telítődik hamar, hiszen csak egy viszonylag szűk réteg engedheti meg, hogy több millió forintért megálmodja és megvalósítsa a medencékkel, profi grillezőkkel, elegáns kerti bútorokkal, virágtartókkal, divatos árnyékolókkal felszerelt kertet. Ám mégis, vevőik jelentős százaléka visszatérő.

A grillsütők népszerűsége felfutóban van: a világ legjobb márkái találhatók meg az ürömi SpaTrend Expón, számos kiegészítővel

Fotó: SpaTrend Expó

Mára tehát kialakult egy törzsvevőréteg, amelyik tud áldozni a kertre, szereti az idejét minőségi módon tölteni a szabadban, és felfedezi ezeknek a luxus beruházásoknak a hosszú távú előnyét. Ilyenek a különleges technológiával felszerelt pergolák, amelyek szinte egy plusz nappalival gazdagítják a tulajdonos házát.

Vezse Roland hangsúlyozta, bár vevőkörük 90 százaléka magánszemély, és csak 10 százalék kerül ki a profi vendéglátás és szállodaipar képviselőiből, feléjük is nyitni kívánnak, hiszen nem okoz gondot a nagy tételek beszerzése sem.

Kezdetben a kiállítás és vásár kizárólag a masszázsmedencékről szólt, azonban a vásárlók igényeivel párhuzamosan bővült a minőségi wellness- és egyéb termékeket felvonultató kínálat.

A grillsütők népszerűsége felfutóban van: a világ legjobb márkái találhatók meg az expón, számos kiegészítővel.

Minden évben kétszer rendezik meg a SpaTrend Expót Ürömön, most augusztus 23-tól szeptember 1-ig várják az érdeklődőket grillpartival, és a vendéglátás mellett természetesen szaktanácsadással is.

További információkért kattintson IDE!