Minden vendég saját asszisztenst kaphat a Bonomi és a RoomSome integrációjával

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 15. 17:11

Együttműködésre lépett a MORGENS és a Bonomi  csapata, így a RoomSome foglalási motort használó szállodák számára elsőként lesznek elérhetőek a Bonomi Asszisztens legújabb, vendégeket segítő funkciói.

Az integráció lehetőséget teremt a vendégek automatizált, mégis személyre szabott kiszolgálására, az így megnyíló új, közvetlen csatorna pedig segíti a bevételek és a vendégelégedettség növelését. Kidolgozott stratégiák állnak rendelkezésre, a hideg felhasználók, foglalást elhagyó látogatók, és foglalást végrehajtó vendégekkel történő kommunikációra, konverziónövelésre.

A RoomSome rendszerében foglaló vendég egy gombnyomással azonnal elindíthatja a Bonomi Asszisztenst, amely így az első pillanattól kezdve személyre szabottan tud a segítségére lenni. Az Asszisztens elérhetővé teszi a vendég online bejelentkezési űrlapját, és a foglalási adatok alapján időzítve hasznos napi értesítéseket küld a tartózkodás alatt, így a vendég könnyen tájékozódhat a hotel aktuális ajánlatairól és szolgáltatásairól.

 

Az érkezés másnapján kapott üzenet alapján a vendégnek arra is lehetősége nyílik, hogy azonnali visszajelzést adjon eddigi tapasztalatairól, így már a tartózkodás alatt kiderülhet, ha valami miatt elégedetlen. Így mindenki a hotel személyes figyelmét élvezheti, függetlenül attól, hogy épp hány fővel működik a front desk.

 

A Bonomi Asszisztens a tartózkodás alatt promotálja és egyszerűen megrendelhetővé teszi a hotel különböző szolgáltatásait, így segítve a kiegészítő bevételek növelését. A takarítási kérés valamint problémabejelentés funkciók pedig az érintkezésmentes kommunikációt és a vendég kényelmét, elégedettségét szolgálják.

A kapcsolat ráadásul a kijelentkezéssel sem ér véget. Az Asszisztens az elégedett, jó értékelést adó vendégeket a hotel Facebook vagy Tripadvisor oldalára illetve a lojalitás program felé irányítja, építve a hotel reputációját és a törzsvendégek körét. Sőt, az Asszisztenst elindító vendégek a későbbiekben is közvetlenül elérhetőek maradnak a Messenger felületén keresztül.

Az integrációnak köszönhetően a Bonomi Asszisztens már bizonyított, direkt foglalásokat támogató funkciói is bővültek. A foglalási felületet bezárni készülő érdeklődőknek ugyanis olyan kupont kínálhat a RoomSome rendszerét használó szálloda, amelyet Messengerben kézbesít a Bonomi Asszisztens. Így az később is könnyen elérhető lesz, a beszélgetést indító érdeklődőket pedig szegmentáltan lehet újra megszólítani és a foglalás felé terelni.

További információ és a szolgáltatás részletei a roomsome.bonomi.io/hu weboldalon.

(X)