Mindennap ünnepel a Kolping 2016-ban

Forrás: turizmus.com

 2015. október 09. 16:41

Meglepetésekkel és egész éves ünnepségsorozattal készül 20. születésnapjára az alsópáhoki Kolping Hotel. A születésnapi ünnepséget a szálloda hivatalos megnyitójának évfordulóján, 2016. október 6-án tartják, de jövőre mindennap szeretnének egy kicsit ünnepelni.

Az „52 hét – 52 híres ember" program keretében minden héten egy-egy híresség vendégeskedik a szállodában, természetesen a családjával együtt.

A kiválasztottak éppen olyan sokfélék és sokszínűek, mint a való élet, lesznek köztük kis- és nagycsaládosok, gyermeküket egyedül nevelők és patchwork családok, babások és kamaszokat, vagy éppen mindkettőt egyszerre nevelők. Komoly, a családdal kapcsolatos témákat felvető konferenciasorozattal is készülnek.

Az utóbbi évek felújításainak sorában utolsó lépésként belevágtak a központi étterem és a konyha megújításába.

A szálloda jövő tavaszra érheti el „végleges" formáját, hogy teljes pompában ünnepelje húszéves jubileumát – tájékoztatott Baldauf Csaba igazgató.

Jubileumi kezdeményezésük keretében minden újszülött tiszteletére zászlót húznak egy teljes éven át. Nem titkolt céljuk, hogy a zászló mindennap lobogjon az újszülöttek köszöntésére, s virtuális térképen a születések helyszíneit is jelölik.