Minibár akció az ASSA ABLOY-nál!

 2014. június 02. 13:49

A Pamibar zajmentes, abszorpciós minibárok most 43 400 forinttól kaphatók az ASSA ABLOY kínálatában. A csökkentett energiafogyasztással működő, gyártói garanciával ellátott minibárok 30 és 40 literes, beépíthető és üvegajtós kivitelben is elérhetők. Válassza a legjobb minőséget az ASSA ABLOY-tól!

A minibár elengedhetetlen része egy szállodai szobának, sokan mégsem fordítanak kellő gondot annak kiválasztására. Ha a megfelelő minibár mellett döntünk, a vendég szinte észrevétlen, megszokott mozdulattal veszi ki, amire szüksége van. Viszont, ha nem minőségi minibárral szereljük fel a szállodai szobákat, akár a vendégek minden percét megkeseríthetjük. A legfontosabb, hogy zajmentesen működő készüléket válasszunk, amely sem nappal, sem éjszaka nem zavarja a vendégeket a pihenésben. A kompresszoros technológiával ellentétben mindenképpen az abszorpciós megoldást érdemes választani. A Pamibar abszorpciós technológiával működő minibárjai hangtalan működést biztosítanak a nap 24 órájában.

Jelentős költségektől kímélhetjük meg magunkat, ha a minibár energiafogyasztási szintjére is odafigyelünk, mivel ezek a készülékek éjjel-nappal üzemelnek, így energiafogyasztásuk akár kritikus is lehet. Nagyban növelhetjük a vendégek kényelemérzetét, ha olyan minibárt választunk, amely meglévő online szállodai rendszerünkhöz is csatlakoztatható, így könnyedén nyomon követhetjük a vendég fogyasztását anélkül, hogy be kellene mennünk a szobába, a gyorsan fogyó termékeket pedig azonnal pótolni tudjuk. Kijelentkezéskor úgyszintén gyorsan ellenőrizhető a szoba fogyasztása. Egy exkluzív szállodában a funkcionalitás mellett a design részeként a külső megjelenés sem elhanyagolható szempont. Az ASSA ABLOY által kínált minibárok szekrénybe építhető és üvegajtós kivitelben is elérhetők.

A legfontosabb azonban a gyártói garancia, mivel az abszorpciós készülékek meghibásodása esetén nincs mód az egyes alkatrészek javítására, az egész hűtőrendszert cserélni kell. Ez pedig komoly költségeket róhat a szállodára, ha az általa választott termék nem rendelkezik garanciával. Az ASSA ABLOY kínálatában most akciósan 43 400 forinttól választhat a gyártói garanciával rendelkező Pamibar minibárok közül. (x)