Minőség és design a szállodában

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 05. 10:59

A sikeres hotelek már régen felismerték, egy szálloda ma már többet jelent, mint pusztán szálláshely. A vendég természetes elvárása a teljes kikapcsolódás, mely része a tökéletes kiszolgálás, kényelem és biztonság.

Ezt az igényt felismerve gyártja termékeit immár harminc éve a német Aliseo, mely mára a világ egyik legjelentősebb minőségi szállodai termék fejlesztőjévé vált. A márka egyet jelent a német minőséggel, megbízhatósággal, melyet professzionális használatra tervezett tartósság és a biztonságos működés tesz teljessé.


Az Aliseo filozófiájának elengedhetetlen része forma, ezért termékek neves formatervezők által nyerik el végső formájukat, melyet idén másodszor jutalmaztak a German Design Award címmel.

 

Az Aliseo széles választékot kínál szállodai vasalókból, hajszárítókból, vízforralókból, kozmetikai tükrökből és fürdőszobai kiegészítőkből, melyek a funkcionális design révén a szálloda ékeiként jelennek meg.

A világ vezető prémium szállodáinak nagy része döntött már az Aliseo mellett. Amennyiben szálloda fejlesztésen gondolkozik, fontos vendégei tökéletes kiszolgálása, a hosszú távú megbízható működés és az attraktív design a német márka biztos megoldást kínál.

Teljes termék választékával és további információkkal várja érdeklődését a Dr. Hotellátó Zrt, az Alieso hivatalos magyarországi képviselője.

Telefon: +361 282-53-51
www.dr.hotel.hu

(X)

Kapcsolódó cikkek