Minősített családbarát szálláshely lett az Aquaworld Resort Budapest

Forrás: turizmus.com

 2020. október 27. 09:06

A szálloda a fővárosban elsőként kapott négy szélforgós KidsOasis minősített családbarát szálláshely védjegyet.

Sívó Roland létesítményigazgató október 21-én vehette át az erről szóló tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikótól, a KidsOasis Kft. ügyvezetőjétől.

A szálloda eddig is nagy hangsúlyt fektetett a gyermekbarát szolgáltatásokra, igazi gyerekparadicsom volt korábban is, ám most még tudatosabban szolgálják ki a hozzájuk érkező családokat. Mind a belső programkínálat terén, mind a bababarát felszerelések, biztonsági és kényelmi eszközök tekintetében a minőséget tartják szem előtt.

Az Aquaworld Resort Budapest vitathatatlanul nagy előnye a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Aquaworld élményfürdő és az óriási Bongó Kids Klub játszóház. A tinikre is gondoltak, őket széles választékkal rendelkező játékterem várja.

Sívó Roland létesítményigazgató átveszi a tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikótól, a KidsOasis Kft. ügyvezetőjétől

Fotó: KidsOasis

A KidsOasis célja, hogy a védjegyet megszerző házak ténylegesen azt a szolgáltatást tudják nyújtani, amit a családok elvárnak. Garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig tanácsadás, tréning, marketingtámogatás segítségével több családos vendéget érhetnek el.

A védjegyet bármelyik kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja, a többlépcsős minősítési folyamat során a következő fő szempontokat vizsgálják: a szálláshely kialakítása, környezettudatossága, arculata, a gyerekek biztonsága; a családi szobák és azon belül a fürdőszobák kialakítása és felszereltsége; az ellátás, az étterem felszereltsége; szolgáltatások, animáció.