Mit tanulhatsz meg az IWI Wellness és Spa menedzser sikerképzésén?

Forrás: turizmus.com

 2014. október 19. 12:08

A nemzetközi szinten is egyedülálló tanfolyam folyamatos fejlődése során az elmúlt 8 évben egy igazi elit képzéssé vált, mely számos magasan kvalifikált szakembert adott a hazai és a külföldi wellness és egészségturisztikai iparágnak.

“Az IWI-nél végeztem el a Wellness és Spa menedzser képzést, mely kinyitotta előttem a világot! Ennek köszönhetően ma Dubaiban dolgozhatom, amit nagyon élvezek! Az IWI-nél tanult összes ismeretnek nagy hasznát veszem. Olyan ismeretanyagot kaptam, amit napi szinten használok, és amely kialakította bennem a wellness üzleti szemléletet! Nagyon hálás vagyok mindenért” – mondta  Cseh Krisztina, IWI Wellness és Spa menedzser, aki jelenleg Dubaiban dolgozik az uralkodó család wellness menedzsereként.

Wellness képzéseink kidolgozását megelőzte az egészségturisztikai ipar igényeinek felmérése. Ezen elvárások alapján alakítottuk ki képzési portfóliónkat és az elsajátítandó kompetencia rendszert. A Wellness és Spa menedzser képzés az IWI szakmai munkájának eredményeként speciálisan a wellness iparág igényeire kifejlesztett ismereteket tartalmazza. 2004-ben, Magyarországon államilag elsőként akkreditált (PL-3796) wellness tanfolyam lett. Szakmai ismeretanyaga mellett a munkaerőpiacon betöltött elismertségével méltán felel meg a legmagasabb munkaadói elvárásoknak. E jogvédett tanfolyam tartalmazza mindazon ismereteket, melyek birtokában Ön a legképzettebb wellness szakemberek közé fog tartozni. Az IWI Fitnesz Wellness Oktatási Központ Wellness és Spa menedzser képzése középvezetői végzettséget ad. A tanfolyam a következő munkakörök betöltésére készít fel: wellness központok, hotelek, fitnesz klubok, spa- és egészségközpontok, gyógyfürdők, kastélyszállók alkalmazásában álló üzletvezető, menedzser.

Az egészséges életmód, a prevenció és rehabilitáció fontossága a magyar lakosság körében is egyre nagyobb szerepet kap, így a fitnesz és wellness iparágba történő befektetések mértéke tovább fog növekedni az elkövetkezendő években. Ezért a hazai és nemzetközi piacokon is kétség kívül erősödni fog a magasan kvalifikált fitnesz és wellness szakemberek iránti igény. “A munkaadói oldalról érkezett visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy az IWI-nél végzett Wellness és Spa menedzsereket szívesen alkalmazzák a hazai és nemzetközi wellness létesítményekben” – mondta Vermesi Andrea, az IWI Egészségturisztikai képzések szakmai vezetője.

Az IWI kiemelt célja, hogy olyan képzettséget adjon, mellyel jelentősen növeli az oklevelet szerző résztvevők elhelyezkedési esélyeit / vállalkozói sikereit. Ennek érdekében minőségirányítási rendszerünkben folyamatosan mérjük a résztvevők igényeit és elégedettségét, ami jelentős szerepet játszik a tematika és az e-learning felület folyamatos fejlesztésében, valamint oktatóink kiválasztásában.

A képzésben kiemelt szerepet kap a turizmusmenedzsment, ezen belül főként a wellness és egészségturizmus területén működő intézmények (wellness- és gyógyszállodák, wellness- és fitnesz központok, day Spa-k, medical wellness létesítmények) operatív menedzsment témakörei. Természetesen a wellness életmód pilléreit alkotó témakörök is kellő részletességgel szerepelnek, a legújabb kutatási és trend alakító információkkal kiegészítve.

További információ és jelentkezés: http://goo.gl/pLSCHh (x)