Mitől okos egy okos zár?

Forrás: turizmus.com

 2019. április 10. 10:00

Milyen előnyökkel jár egy okos zár, kinek érdemes beruháznia egy ilyen telepítésébe? Kisebb apartmanok is ki tudják használni, vagy csak a nagyobb hotelek számára lehet érdekes? Egyáltalán mitől nyújt többet, mint egy hagyományos ajtózár? Olvassa el cikkünket, és tudjon meg többet az okos zárakról!

Az okos zárak legfőbb tulajdonsága, hogy teljes egészében mobiltelefonról vezérelhetők, akár távoli hozzáféréssel is a világ bármely pontjáról. Legyen szó a jogosultságok kezeléséről, új kulcs kiadásáról vagy letiltásáról, mindezt egy applikációval intézhetjük.

Továbbá mi magunk hozhatunk létre kulcsokat. A zárat nyitó kulcs, lehet a beléptetőrendszereknél már ismert RFID-kártya is, de saját bankkártyánkkal vagy okosóránkkal is nyithatjuk az okos zárat.

 

Létrehozhatunk és kiadhatunk „virtuális kulcsot” is vendégeinknek, melyet egyszerűen elküldhetünk e-mailben annak, akinek a nyitási jogosultságot szánjuk meghatározott időtávra.Így anélkül „adhatunk” kulcsot valakinek, hogy találkoznunk kellene vele, legyen szó a takarítóról vagy a vendégről – ez komoly előnyt jelent kisebb apartmanok és hostelek esetében is.

A felsorolt „kulcsok” bármikor visszavonhatók vagy törölhetők, így egy esetleges „kulcs”elvesztéséből adódó kockázat könnyen és gyorsan redukálható. Az okos zár minden egyesnyitási eseményt naplóz, ami alapján visszanézhető, ki, mikor nyitotta a zárat.

Ha szeretne többet megtudni az okos zárakról, vagy ajánlatot kérni, ide kattintva látogasson el az ISEO Libra okos zárakat forgalmazó HOGE Kft. weboldalára!

(X)