„Mobil OFF, élmény ON” az Aquaworldben

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 18. 13:51

Becslések szerint Magyarországon a felnőttek több mint 80%-a rendelkezik okostelefonnal és közülük csaknem 90%-át frusztrálja, ha mobilja nincs elérhető közelségben.

Korábban történt

Hogyan lehet ezt a függőséget kezelni és elszakadni a mobilunktól? Erre talált megoldást az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő, amikor elindította a „mobil OFF, élmény ON!” programsorozatot, melynek első eseménye - sportnap a legnépszerűbb videósokkal – szeptember 17-én vasárnap debütált az élményfürdőben. A Penta Media influencer menedzsment ügynökség közreműködésével, olyan youtube videósokat vontak be a programba, akik saját maguk is az online világnak köszönhetik hírnevüket és több százezres követőtáborukat.

 

Ezek a véleményvezérek álláspontjukkal rengeteg ember nézőpontját tudják befolyásolni, kiemelkedően a 12-25 éves korosztályét - így a felelősségük a fiatal generáció életvezetésének kialakításában megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg ők azok, akik az egyik leghitelesebben tudják demonstrálni az offline és az online lét közti határt, ahol az egyén kibillenhet egy kicsit a „kütyük” világából, és személyesen is átélheti az izgalmakat, erre pedig mi sem alkalmasabb, mint egy adrenalindús vízi élménybirodalom.

Az Aquaworld szándéka a kezdeményezéssel az, hogy megmutassák, hogyan lehet ebben a „párhuzamos világban” mobil és okoseszközök nélkül is olyan programokat szervezni a fiataloknak, vagy éppen a családnak, amelyek minőségi tartalommal bírnak és minden korosztály számára szórakoztatóak. Ezt az elképzelést igazolja ez a rendezvény is, amelyre közel kétezren voltak kíváncsiak.