Mobilba épített okmányolvasás és automatikus VIZA adatszolgáltatás

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. március 02. 07:00

A SabeeApp Hotel Szoftver legújabb fejlesztése – a mobil applikációba integrált okmányolvasó - mostantól elérhető!

A saját fejlesztésű,  GuestAdvisor alkalmazásba épített okmányolvasó segítségével a szállodák vendégei akár otthonuk kényelméből, pillanatok alatt beolvashatják úti okmányaikat.

Az így megvalósuló táv-okmányolvasás sokkal gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi a bejelentkezés folyamatát, mind szálláshely, mind a vendégek számára. Ráadásul harmadik féllel való szinkronizációra sincs szükség, ugyanis az adatok automatikusan a SabeeApp PMS rendszerébe kerülnek.

Abban az esetben sincs ok az aggodalomra, ha esetleg a vendégek előzetesen nem végzik el az online bejelentkezést. A SabeeApp új Front Office Manager alkalmazásának köszönhetően a recepción dolgozó kollégák, a helyszíni bejelentkezés esetén is pár perc alatt elvégezhetik az úti okmányok szkennelését.

Az okmányolvasó használatával a szálláshely nemcsak értékes időt spórolhat meg, de könnyedén teljesítheti a VIZA adatszolgáltatási kötelezettséget is, hiszen a vendégadatok a PMS-ből automatikusan továbbításra kerülnek a VIZA felé.

Mind a GuestAdvisor, mind a Front Office Manager a SabeeApp Smart Solutions modul része, csakúgy mint a takarító személyzet munkáját segítő Housekeeping applikáció, vagy a helyszíni bejelentkezést felgyorsító GuestAdvisor Kiosk. A Smart Solutions modul segít, hogy a szállodák működése az innovatív alkalmazásoknak köszönhetően még hatékonyabb lehessen.

További információkról tájékozódjon a SabeeApp weboldalán vagy értékesítési csapatánál.

(X)