Mobilmentes étkezéshez ingyenes gyerekmenü jár öt fővárosi étteremben

Forrás: turizmus.com

 2023. március 16. 10:59

Negyedszerre rendezik meg a „Mobil Off, Élmény On" hetet a budapesti VakVarjú éttermekben március 20–26. között. Ha a család minden tagja az étkezés alatt kikapcsolja mobiltelefonját, akkor a 14 év alatti gyerekek ajándékba kapják a menüt.

„A VakVarjú étteremcsalád immár negyedik alkalommal rendezi meg a „Mobil Off, Élmény On" elnevezésű mobilmentes hetet március 20–26. között, aminek apropója pont az, hogy kiszakadjunk ebből a virtuális élettérből és újra megtanuljunk egymásra figyelni.Azok a családok, amelyek vállalják, hogy a mobiltelefonjaikat az étkezés ideje alatt az asztal közepén található lezárt dobozba helyezik és a fizetésig egyetlen készülék sem kerül elő a dobozból, ingyen kapják a gyerekmenüt 14 éven aluli gyermekeik számára. Ezúttal a párokat is arra kérjük, hogy csatlakozzanak a mobilmentes étkezéshez, amiért egy-egy pohár gyöngyözőborra látjuk vendégül őket" – mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

 

A négygyermekes családapa elmondta, hogy náluk a vacsoraidő a kezdetektől fogva szent és sérthetetlen, a mai napig törekednek arra, hogy ilyenkor mindig együtt legyen a család és az estebéd egy-másfél óráját valóban asztalközösségben töltsék el, ahol nincs helye az okostelefonnak – olvasható a lapunknak megküldött közleményben.„Valóban nehéz megállni, hogy ne piszkáljuk állandóan a kütyüinket, de tapasztalatból mondom, hogy a közösség és az együttlét örömének megélésével a kulináris élvezet is sokkal magasabb!" – mondta Semsei Rudolf.

Aki élni szeretne a mobilmentes akcióval, annak bármelyik VakVarjú étteremben a telefonos foglalásnál be kell mondani a #kikapcs jeligét, online foglalás esetén pedig a megjegyzés rovatba írni. A játékban a gyermekkel érkező családok vehetnek részt.