Mórahalmiaknak kedvez a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 31. 16:32

Szeptemberben a mórahalmi lakcímmel rendelkező lakosok egy hétig ingyenesen látogathatják a fürdőt.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő hosszú évek óta a nyári strandszezon végeztével, szeptember első hetében tartja meg a mórahalmi napokat. Ez ebben az évben sem lesz másképp, hiszen szeptember 1-től 7-ig rendezik meg a már hagyománnyá vált Mórahalmi Strandhetet. Ebben az időszakban a mórahalmi lakcímmel rendelkező lakosok ingyenesen látogathatják a fürdőt, továbbá ingyenes szauna szeánszok, gyermekfoglalkozások és minden nap, délután 17 órától, ingyenes Aqua Zumba vár a vendégekre a rendezvénymedencében.

A Móra-Vitál Kft., a fürdőgyógyászat szolgáltatója is kedvezményes masszázs lehetőségeket biztosít a látogatók számára. Idén azonban egy újdonsággal is készül a fürdő. A Móra-Vitál Kft. recepciójánál lehet olyan kedvezményes kártyát igényelni, amelyet egészen 2019. szeptember végéig lehet felhasználni. Ezzel a kártyával már az idei strandhét alatt akciós masszázslehetőségeket tudnak igényelni a kedves mórahalmi fürdőzők.

Farkas Gábor, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vezetője elmondta: az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a mórahalmiak erre a hétre időzítik a fürdőlátogatásukat. Hozzátette: „vannak olyan vendégeink, akik szinte mindennap igénybe veszik a strandhét szolgáltatásait. Azt mondhatom, hogy kedvelt és ismert a mórahalmiak körében ez a lehetőség."