MORGENS vs. COVID-19: Üzemszünet helyett erőteljes fejlesztés!

Forrás: turizmus.com

 2020. április 06. 08:00

Az elmúlt hetekben a MORGENS kollégái is megvívták a saját csatáikat a vírushelyzetből adódó turisztikai átalakulásoknak köszönhetően, de a csapat lendületét nem veti vissza ez sem.

Gőzerőkkel folyik a munka továbbra is, ami a fejlesztéseket, jövőtervezést illeti. Véleményük szerint egy út van, amiben hisznek: az „előre menekülés”.

A MORGENS célja, hogy a turizmus újra éledésének idejében minél professzionálisabban, hatékonyabban tudja támogatni Partnereit, megadva számukra minden eszközt, szakmai tudást és lehetőséget a zökkenőmentes restarthoz.

 

RoomSome foglalási motorjuk az elmúlt évek alatt komplex egésszé nőtte ki magát; a kalkuláción alapuló ajánlatkérő/adó rendszerrel való bővülést D-Edge channel manager kapcsolat fejlesztés követte, mely mára már több ársávos kapcsolattal, több mint 40 szálloda által tesztelve működik.

A RoomSome direkt PMS kapcsolatai (Hostware / Hotrest-Previo) kisebb és nagyobb házaknak jelentenek hatékonyabb és kevesebb munkát. Ajándékutalvány moduljuk kompatibilissé vált a rendszerrel, azaz az értékalapú, és valamint a fix személy/éjszaka típusú utalványok is beválthatóak online a foglalási folyamat során. De a java még csak most jön!

 

UI, UX

A RoomSome rendszere új alapokra épül, avagy készül a RoomSome 2.0. Tavasz végén érkezik az új felület, előtérbe helyezve a felhasználói élményt és vizuális megjelenést, melyhez partnerként a UX és UI designban profi fps ecosystemet választották.

 

RoomSome Loyalty

A csapat nagy fába vágta a fejszéjét 2020 elején. Eldöntötték, hogy digitalizálják az elavult törzsvendégprogramokat. A vendég lojalitását online csatornára helyezik, és a pontgyűjtés és gamifikáció eszközeivel teszik élvezetesebbé a hűséges és leendő hűséges vendégek utazási döntéseit. Tavasz végén debütál a piacon a RoomSome Loyalty modulja.

 

Mérni, mérni, mérni

A kor kívánalmainak megfelelően az analitikai méréseket is fejlesztik. Meglévő fejlesztéseik mellett (mint pl. ajánlatok utánkövetése, azaz az e-kereskedelmi mérések választ tudnak adni a kiküldött ajánlatok eredeti forrásaira az ezekből realizálódott bevételekre) további hasznos méréstechnikai fejlesztésen dolgoznak, mint a kalkulációs folyamatok és az ajánlatkérési folyamatok során felmerült igények pontosabb megismerése, szegmentálási lehetőségek a látogatók által itt megadott adatok alapján.

Szállodai partnereiknek ezzel lehetőséget kínálnak a kapott adatokból a kínálat finomítására, valamint a kalkulációs folyamat során előforduló hibákat is mérhetővé teszik, hogy ezeket a szállodai értékesítők minél hatékonyabban kezelni tudják: ezek lehetnek kapacitáshiány, adott dátumok esetleges ársáv hiányosságai, különleges kalkulációs igények, előre nem kezelt létszámok, előre nem/rosszul definiált csomag átfedések.

A nyert adatokból jelentéseiken is folyamatosan csiszolnak, hogy partnereiknek könnyen olvasható, lényegre fókuszáló riportokat adjanak, melyekből döntéseiket megalapozhatják.

Nincs megállás! The show must go on!

(X)