Mosolyra és táncra csábít az egri borszalon

Szerző: Mentusz Károly

Forrás: turizmus.com

 2018. december 27. 15:37

A hevesi megyeszékhelyen, a négycsillagos Hotel Eger & Parkban december 29-én rendezik meg a már hagyományos évbúcsúztató borszalont.

2018 utolsó nagyszabású városi turisztikai látványosságára nemcsak az egrieket, hanem az ünnepeket a megyeszékhelyen töltő vendégeket is várják a szervezők. Eger egyik legelegánsabb társasági eseményén ugyanis élőzene és az idei esemény két házigazdája: Nagy Réka modell, televíziós műsorvezető, valamint Juhász Ádám borász fogadja a látogatókat.

Az idei – immár XVIII. – szalont a 2005-ben váratlanul elhunyt Gál Tibor, nemzetközi hírű borász ötlete alapján rendezik. Ezúttal a nemes nedűk kóstolására, a mosolyra és táncra csábítják az érkezőket.

A 17-től 23 óráig tartó rendezvényen több mint harminc borász mutatja be a legkiválóbb termékeit, s a rendezők emellett különleges fényekkel, gyertyalánggal  és zenével igyekeznek emlékezetessé varázsolni az estét.

Idén is minőségi borokat kóstolhatnak a vendégek az egri borszalonon, ahol több mint harminc borász mutatja be termékeit

Fotó: Mentusz Károly

Az idei szalonban újdonságként mutatkozik be az Egri borvidék felfedezését segítő, egyedi applikáció, melynek letöltői között nyereményeket sorsolnak ki.

A borszalon egyik hagyománya, hogy a vállalkozó kedvű vendégek különleges öltözékben jelennek meg, ezzel is emelve az est fényét, az ünnep hangulatát. Az előző években az 1920-as évek öltözéke vagy Hollywood volt a téma. Idén az ajánlott öltözet: Mr&Mrs Bond lesz.

Kapcsolódó cikkek