MSZÉSZ: a Balatoni régió szezonnyitó üzleti reggelije Füreden

Forrás: turizmus.com

 2019. május 15. 17:09

Az MSZÉSZ Balatoni régiójának Balatonfüred és környéke szállodái szezonnyitó üzleti reggelin vettek részt Rádóczy Andrea régióvezető és Szíjártó Csaba régióvezető-helyettes invitálására a balatonfüredi négycsillagos Aura Hotelben.

A 13 szálloda képviselői értékelték az elmúlt négy és fél hónap forgalmi mutatóit, továbbá a nyári előrejelzéseket.

A megjelentek többsége bázis feletti bevételnövekedésről számolt be, amelyet főként az átlagár-növekedés, valamint az extra szolgáltatások értékesítése eredményezett. A május hónap statisztikáját azonban nagyban befolyásolja majd a kedvezőtlen időjárás, amely a hétközbeni egyéni vendégek érdeklődésére van sajnálatosan negatív hatással, míg a rendezvények és meetingek száma szerencsére nem csökkent. A főszezoni hónapokra 85-90%-os foglaltságot várnak a szállodások.

A 13 szálloda képviselői értékelték az elmúlt négy és fél hónap forgalmi mutatóit, továbbá a nyári előrejelzéseket

Fotó: MSZÉSZ

Szokás szerint az üzleti reggelire a jelenlévőket aktuálisan érintő témában szakértő vendéget hívnak, ezúttal Bogár Zoltán, a Danubius Hotel üzletfejlesztési igazgatója, az MSZÉSZ digitális szekciójának vezetője tartott rendkívül értékes tájékoztatót revenue management témában.

Ezt követően a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság képviselői „Nemzeti parki termék” védjegy kutatás témában cseréltek információt a jelenlévőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Jókai napok Balatonfüreden

2019. április 17.