Itt az MSZÉSZ júliusi tisztújító közgyűlésének programja

Forrás: turizmus.com

 2021. június 17. 14:24

Július 14-én (szerdán) a Budapest Kongresszusi Központban/Novotel Budapest City Hotelben rendezi meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége tisztújító közgyűlését.

Az MSZÉSZ tájékoztatása szerint eddig már több mint 250 kolléga regisztrált a közgyűlésre. Az egész napos rendezvényen kizárólag védettségi igazolvánnyal/applikációval lehet részt venni.

A nap részletes programja elérhető ezen a linken.

Azokat a tagokat, akik az egész napos szakmai programra regisztráltak, a szövetség meghívja egy stand-up műsorral egybekötött koktélfogadásra, s azt követően egy vacsorára is.

A vacsora a Zöld Szálloda és a Marencich-díjak ünnepélyes átadásával, valamint a 10, 15 és 20 éves társult tagok köszöntésével kezdődik.

A jelentkezési lapot legkésőbb június 25-ig a Novotel Budapest City szálloda részére kérik eljuttatni. A jelentkezési lap és a közgyűléssel kapcsolatos minden további információ megtalálható az MSZÉSZ honlapján.

A Budapest Kongresszusi Központ lesz az MSZÉSZ június 14-i közgyűlésének házigazdája

Fotó: BKK

A szövetség felhívja a figyelmet, hogy a vacsorán kizárólag a Novotel szálloda részére a részvételi díjat befizetett, és az MSZÉSZ-nél külön is regisztrált  tagoknak tudnak helyet biztosítani.