MTÜ Kiemelt Partner a Dean’s College Hotel

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. november 07. 11:03

A Dean’s College Hotel sikeres pályázat benyújtást követően elnyerte a Magyar Turisztikai Ügynökség Kiemelt Partner státuszát a "Szálloda és Szállodalánc" kategóriában.

A szálloda Magyarország első hibrid üzemeltetésű, 418 szobával rendelkező szálláshelye a 9. kerületi Tűzoltó utcában, kitűnő tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező, dinamikusan fejlődő városrészben, közvetlenül a Semmelweis Egyetem szomszédságában helyezkedik el.

Fotó: Dean's College Hotel

Elérhető árakon biztosít egyedi szolgáltatásokat (konyhás design apartmanok, applikációval működő, önkiszolgáló mosoda, game zone, tanulószobák, multifunkciós lobby, könyvtár, 400 négyzetméteres, panorámás tetőterasz) hosszú távú tanulmányaikat Budapesten folytató diákok, illetve a belváros közelségét, de ugyanakkor fiatalos hangulatot és barátságos személyzetet kereső városlátogató hotel vendégek részére. A szálloda épületében a "minden egy fedél alatt" koncepciónak megfelelően Spar szupermarket, Café Dallucci kávézó és egy Pasta étterem is helyet kapott.

A Dean’s College Hotel üzemeltetője és tulajdonosa a Forestay Group. A Forestay Group ingatlanbefektetéseket, fejlesztéseket és építőipari projekteket valósít meg közép-kelet-európai fókusszal. A cégcsoport tagjai teljeskörűen lefedik a befektetés- és vagyonkezelés, az ingatlanfejlesztés, a projekt- és kivitelezésmenedzsment, valamint az ingatlankezelés területét.

(X)