Multi-NTAK funkció a SabeeApp szállodaszoftverben

Forrás: turizmus.com

 2019. december 18. 09:00

Az év végével lezárul a hazai szálláshelyek számára kötelező adatszolgáltatás szakaszos bevezetése.

A szállodákat és panziókat követően decemberben a közösségi és egyéb szálláshelyek regisztrációjára kerül sor, majd január elsejétől ők is megkezdik a szálláshelykezelő szoftveren (PMS) keresztül történő adatszolgáltatást a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé.

Az NTAK-kompatibilis SabeeApp PMS a szálláshelyek adatszolgáltatását automatikusan elvégzi a háttérben, azonban eddig kizárólag egy NTAK-fiók összekapcsolása volt lehetséges a szoftverrel. Apartmankezelő cégek esetében ez számos NTAK-fiók manuális kezelését is jelenthette, hiszen minden általuk kezelt szálláshelyet külön kell regisztrálniuk az NTAK online felületén.

Erre a problémára nyújt megoldást a SabeeApp új, multi-NTAK funkciója, amely lehetővé teszi több szálláshely NTAK-fiókjának összehangolását, és a SabeeApp szoftveren belül, egy központi felületről történő kezelését.

A SabeeApp szállodaszoftver ezen felül további eszközökkel is segíti, hogy az adatszolgáltatás minél könnyebb feladat legyen felhasználói számára. Ezen funkciók között szerepel a napi zárások automatizált beküldése, a napi zárások részleteinek táblázatos megjelenítése, illetve a hiányzó vendégadatok egyszerű pótlása is.

 

További információkért látogassa meg weboldalunkat, ahol ingyenesen létrehozhatja SabeeApp tesztfiókját is.

(X)