MVI: Ételadományokkal segítsék a vendéglátósok a kórházi dolgozókat!

Forrás: turizmus.com

 2020. december 20. 18:28

Tavasszal, a koronavírus-járvány kitörésekor mindenki az egészségügyi dolgozókat akarta ellátni, pedig most, a második hullám idején lenne erre sokkal nagyobb szükségük, ezért is időszerű a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alábbi felhívása, amelyet teljes terjedelmében közlünk.

"Az év vége felé közeledve elmondhatjuk, hogy sok váratlan helyzettel, nehézséggel állított szembe bennünket a 2020-as év.

De talán most még a vendéglátásnál is rosszabb helyzetben van az egészségügy, a kórházi betegápolók és az orvosok. A pandémia rendkívül megnehezíti a munkájukat, a hétköznapi helytállásukat.

Sajnos senki sem lehet kivétel: szeretteink és bármelyikünk kerülhet kórházba, amikor csak azoktól várhatunk segítséget, akik mára kimerültek, elfáradtak, erejükön felül teljesítenek.Ezért azzal a felhívással fordulunk a vendéglátásban tevékenykedő kollégákhoz, hogy segítsük a kórházi dolgozók helyzetét azzal, hogy részükre ételt, esetleg süteményt, bejglit juttatunk el – bármit, amire lehetőségünk van.Jelenlegi áldozatvállalásukat másképp nem tudjuk megköszönni, csak ezzel az apró figyelmességgel, amellyel talán egy kis örömöt és nyugalmat varázsolhatunk életükbe. A figyelmesség, egy elismerő mosoly részünkről bizonyára jól esne azoknak a kórházi dolgozóknak, akik nap mint nap helyt állnak értünk, ünnepektől függetlenül...

Apró figyelmesség a kórházakban helyt álló egészségügyi dolgozóknak

Fotó: 123rf.com

Örömmel töltene el, ha minél többen csatlakoznának kezdeményezésünkhöz!

Javasoljuk, hogy keressék meg a környezetükben kijelölt Covid-kórházat, vegyék fel velük a kapcsolatot és juttassák el részükre ételadományukat!

Jó lenne, ha ez nemcsak karácsonyra vonatkozna, hanem többször is megismétlődne a jelenlegi kritikus helyzet alatt.

Mindenkinek jó egészséget és áldott, békés karácsonyt kívánunk!

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete elnöksége nevében

Kovács László
elnök"