MVI-felhívás a 2021-es Gundel-díjra való jelölésre

Forrás: turizmus.com

 2021. július 05. 13:38

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2021-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díjat évente legfeljebb hárman kaphatják a vendéglátó szakma legjobbjai közül

Fotó: MVI

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2021. szeptember 10. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2021. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés ünnepélyes átadása – a hagyományos Gundel Károly díjátadó gálaebéd keretében – a járványhelyzet függvényében kerül megrendezésre.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján érhető el. A Gundel Károly-díj adományozási rendjéről szóló szabályzat ITT tölthető le.

Kapcsolódó cikkek