MVI-felhívás – Gundel Károly-díj 2018

Forrás: turizmus.com

 2018. július 06. 13:29

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2018. augusztus 23. éjfélig.

 

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartandó sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadására az ünnepélyes keretek között megrendezendő év végi MVI Gálaebéd keretében kerül sor Budapesten, a szakma számos nagy alakja, valamint a szaksajtó részvételével.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Elhunyt Jakabffy László

2017. december 24.