MVI Gálaebéd - díjátadó és különleges menüsor

Forrás: turizmus.com

 2016. október 23. 11:55

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású gálaebédjét - a szakmának a szakmáért. Ebben az évben 2016. november 20. vasárnap 12-17 óra között az Öbölház Rendezvényközpont (Kopaszi gát 1.) ad otthont az eseménynek.

Cél többek között az innováció bemutatása, a közreműködő fiatal tehetségek ismertségének növelése elegáns környezetben, magas színvonalú kiszolgálással.

A rendezvényen adják át az idei két Gundel Károly életműdíjat, amelyet Vomberg Frigyesnek és posztumusz elismerésként Czubor Jánosnak ítélt oda a szakmai grémium.

 

A menüsor megálmodói és kivitelezői: Endrédi Zoltán (Márga Bisztró, Csopak), Garai Ádám (Olimpia Étterem, Budapest), Horváth Ákos (Márga Bisztró, Budapest), Kerekes Sándor (Király 100 Étterem, Budapest), Kiss O'shea Dániel (Budapest Party Service), Koncz László (La Perle Noire, Budapest), Kovács Attila (Tanyacsárda, Lajosmizse), Szó Gellért (G&D Kézműves Cukrászat és Pékség {Ország Tortája 2016}).

Nagy Fruzsina sommelier és Bernáth József séf műsorvezető-házigazda szerepében járulnak hozzá a rendezvény magas színvonalához.

A Gálaebédre támogatói jegyek 20.000 Ft/fő áron igényelhetők az MVI titkárságán az info@mvi.hu email címen. (MVI tagoknak 10% kedvezmény).