Nagy siker volt a 4 évszak 4 sztráchef sorozat tavaszi állomása Segal Viktorral a Hotel Lycium****ban

 2014. március 24. 16:03

2014. 03. 21-én a Hotel Lycium**** Debrecen Átrium éttermében elkápráztatta a kulináris élményekre vágyó vendégeket a Segal Viktor chef, gasztronómiai tanácsadó által prezentált nagyszerű ételsor, az egzotikus alapanyagokból készült ételek letisztult ízvilága, elegáns tálalása, csodás látványa.

A szálloda célja a rendezvénysorozat életre hívásával az volt, hogy közelebb hozza a szállodai és debreceni közönséghez azt a különleges gasztronómiai élményt, melyet rendkívüli tehetségű és tudású chefek nyújthatnak.

A vendégek nagy örömére a nemrégiben megjelent „Piknik” című nagysikerű könyvének dedikálására is sort kerített a szerző sztárchef.

A gasztronómiai eseménysorozat következő, nyári élményvacsorájának időpontja: 2014. június 21. A Hotel Lycium**** nyári sztárséf vendége: Kovács Lázár.

Május 9-én a II. Világbajnok chefek éjszakáján a 2010- ben olimpiát és korábban számos előkelő helyezést nyert debreceni chef csapat 5 tagja egy különleges 5 fogásos vacsorát készít a gasztronómiáért rajongó vendégeknek.

A Segal Viktor által megálmodott és prezentált ételsor a tavaszi élményvacsorán:

  • Sült padlizsán garnélarákkal, libanoni krémes joghurttal,
  • Zöldfűszeres vizitorma krémleves, indiai lencseropogóssal,
  • Kacsamell újhagymás árpagyöngy rizottóval, ratatouille-al és gyömbéres céklaredukcióval,
  • Mangóhab szezámmaggal, pirított pekándióval,
  • Feketerizs fűszeres morzsával, kompóttal. (x)