Nagykorú lett a Hello Event

Forrás: turizmus.com

 2018. június 25. 09:24

A Hello Event BTL ügynökség 18. születésnapja alkalmából nagyszabású partit szervezett a Gesztenyés kertben, ahol igazi házibuli hangulatban, közösen ünnepeltek legnagyobb ügyfeleikkel, partnereikkel, alvállalkozóikkal és kollégáikkal.

A több mint 120 vendéget vonzó rendezvény koncepciója elsősorban az volt, hogy az ügynökség által képviselt nyitottság megmaradjon, és mindenki otthon érezze magát a környezetben. Ezáltal egy “Házibuli a kertben” tematikát valósítottak meg, ahol 5 szobát alakítottak ki kültéren, minden egyes helyiséget más-más funkcióval ellátva. Természetesen a legnagyobb buli most is a konyhában volt.

A rengeteg ajándék mellett a Hello Event kollégái is készültek egy kis meglepetéssel, olyan pólókkal, melyeken a mindennapi közös munkakörnyezetből elhangzott aranyköpéseket, szólásokat ragadták ki, többek között pl.: “Nem fog esni? Nem.” “Ne haragudj, nem láttam, hogy hívtál!” “Engedd el”.

A vendégek a Gesztenyés-kert "nappalijában"

Fotó: HelloEvent

A rendezvényen egy új fotózási lehetőséget is bemutattak, mely galériájának eléréséhez egy külön Instagram oldalt (http://instagram.com/helloeventbirthday) hoztak létre, ahol megtekinthetőek az elkészült 180 fokban készült pillanatképek.