Nagykorúvá érett a Kolping Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. október 02. 18:26

Az egyedülálló családbarát szolgáltatásairól híres alsópáhoki Kolping Hotel életében 2014. október 6. mérföldkőnek számít. 18 év, több mint 6000 élményekben gazdag nap, több százezer gyermekmosoly, és számtalan önfeledt pillanat.

18 éve sokan kétkedve fogadták az elképzelést, hogy olyan családi pihenőhelyet hoznak létre, ahol minden generáció jól érzi majd magát. Az idő és az eredmények azonban őket igazolják. Azóta nem csak belföldön, de határokon túl is ismertté tették Alsópáhok nevét, és a szálloda a minőségi családbarát vendéglátás mércéjévé vált.

A nyitás óta sok minden változott. 1 év kivételével minden évben építkeztek: az utóbbi idők fejlesztési eredményeként adták át a megújult Gizella házat, a felújított családi élményfürdőt vizes játszótérrel, kígyó alakú csúszdával, aromakabinnal és sószobával. A wellness és egészségközpont is teljesen átalakult, ami a Hanami Beauty & Spa nevet kapta.

 

„A 18. születésnapunkra készülve olyan fejlesztésekbe fogtunk, melyek méltóan zárják le szállodánk gyermek- és kamaszkorát” – összegezte a 2013-as építkezéseket Baldauf Csaba igazgató.

Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint hogy a szakma is többször elismerte őket. Csak pár nagy pillanat az elmúlt 18 évből: 2001-ben Családbarát kitüntetést vehetett át a hotel, 2009-ban a szálloda igazgatójának ítélték oda a Pro Turismo díjat. Idén harmadik alkalommal nyerték el a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. A szálloda igazgatója szakmai teljesítményének elismeréseként bekerült a Turizmus Kft. „Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban 2013-ban” című kiadványba. Idén pedig átvehette a Magyar Érdemrend Lovagkereszt állami kitüntetést, amit a magyar szállodaipar fellendítésért, és a szállodákban lévő gyerekbarát szolgáltatások kialakításában elért eredményéért kapott.

Rengeteg munka és sok-sok fejlesztés után megszépülve, minden tekintetben a családok igényeire hangolva ünnepli 18. születésnapját a nagykorúvá érett hotel.