Nagyot megy a nemzetközi porondon is az Everguest Intelligence

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 21. 13:09

Budapesti bemutató esemény május 23-án, még lehet és érdemes regisztrálni.

Bécs, Barcelona és Amszterdam elámult, felkészül Portugália, Szingapúr és Dubai. Az Everguest legújabb digitális termékére külföldön már nemcsak felfigyeltek, hanem nemzetközi szállodaláncok azonnal „csatasorba” állították a vendégek megszerzéséért folyó küzdelemben. Magyarországon sem kell tovább várni, ugyanis az Everguest egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel rántja le véglegesen a leplet a vendéglátóipari döntési folyamatokat forradalmasító, mesterséges intelligencián alapuló szoftverről.

Az Everguest új szoftvere nem csupán egy újabb alkalmazás a sok közül a turizmus és a vendéglátás számára; ez egy teljes körű megoldás, amely átalakítja az üzleti folyamatokat és jelentősen javítja a felhasználói és vendégélményt is. Ezeket az előnyöket már számos magyarországi szálláshely élvezheti, de az elmúlt hetekben és hónapokban több európai nagyváros szállodái is belekóstolhattak ebbe az újdonságba.

Első körben a bécsi HOTCO résztvevői hallgathatták meg Belán Miklós, az Everguest alapító-ügyvezetőjének inspiráló és felemelő előadását a mesterséges intelligencia lehetőségeiről. Április közepén Barcelonában, az International Hotel Technology Forum szakmai konferencián járt az Everguest csapata, ahol óriási érdeklődés övezte a cég szereplését! A bemutatkozás ott is nagy sikert aratott, és előrevetítette azt a potenciált, amelyet a szoftver az iparág számára hordoz. A barcelonai eseménynek köszönhetően több mint 30 nemzetközi luxusszállodákat üzemeltető európai management group iratkozott fel az Everguest Intelligence felhasználási jogára.

Belán Miklós inspiráló és felemelő előadást tartott a bécsi HOTCO-n a mesterséges intelligencia lehetőségeiről

Fotó: Everguest

Az Everguest alapító-ügyvezetője legutóbb május közepén Amszterdamban, a 7. Hospitality & Travel Technology Innovation Summit eseményen osztotta meg gondolatait az iparág jövőjéről, valamint a turizmus és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról. A fogadtatás itt is rendkívül pozitív volt, miközben a szakma képviselői érdeklődve ismerkedtek az Everguest Intelligence szoftverével is.

Belán Miklós hangsúlya mindhárom nemzetközi konferencián az volt, hogy a jövő a mesterséges intelligenciában van – ahogy sok más területen, úgy a turizmusban is. Ettől pedig nem szabad félni, hanem ezzel felvértezve magunkat kell megerősödnünk, kihasználnunk az előnyeit és a benne rejlő potenciált. Az mesterséges intelligenciának köszönhetően végső soron sokkal hatékonyabbá válunk, rengeteg időt spórolunk, és adatfeldolgozó képességének köszönhetően olyan üzleti döntésekhez segíthet minket, melyekről korábban álmodni sem mertünk.

Az Everguest csapata a bécsi HOTCO-n

Fotó: Everguest

A nemzetközi sikerek után a turisztikai tanácsadó cég ráfordul idei legfontosabb hazai eseményére is, hiszen május 23-án lesz az Everguest Intelligence hivatalos magyarországi premierje is Budapesten, a Kopaszi-gáton. Ezen az eseményen már minden részletet elárulnak az új szoftverről, aki pedig szeretne, az akár személyre szabott, egyéni bemutatót is kaphat. A bemutatón túl izgalmas kerekasztal-beszélgetésre és egy friss közvélemény-kutatás eredményeinek megosztására is számíthatnak a résztvevők.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni!

(X)