Nagyszabású megnyitó a Balance Resort Stegersbach-ban

Forrás: turizmus.com

 2018. január 20. 18:59

Partnerekkel és törzsvendégekkel ünnepelték a frissen felújított, dél-burgenlandi Balance Resort Stegersbach megnyitását január 18-án.

Az ötcsillagos, csak felnőtteket illetve 14 évnél idősebbeket fogadó szálloda tavaly széleskörű felújításon esett át, nemcsak a ház és a szobák kaptak új dizájnt, hanem renoválták az éttermet, a lobbit, a spa-t, ráadásul utóbbiban bevezették a „Végtelen idő” koncepciót is. Összesen 140 meghívott vett részt a rendezvényen, köztük törzsvendégek, partnerek, beszállítók, helyi politikusok és a tulajdonosok. Jelen volt többek között Günther Zimmel igazgató, valamint a névadó és felügyelőbizottság elnöke, Erich Falkensteiner.

Balszélen Günther Zimmer, jobbszélen Erich Falkensteiner

Fotó: [forrás]

„Nagyon fontosnak tartom, hogy a törzsvendégekkel és üzleti partnerekkel ünnepeltünk, hiszen az ő támogatásuk nélkül nem lenne a szállodánk az, ami, vagyis az egyik legjobb hotel Buregnlandban” – mondta Günther Zimmel igazgató. Erich Falkensteiner is intézett néhány szót a vendégekhez: „Büszkék lehetünk a Balance Resortra. Nemcsak a változásokra, a renoválásra, hanem a kiváló munkatársakra, akik minden nap a legjobbat adják, és valóban a „welcome home” filozófát közvetítik a vendégek felé." A beszédek után a vendégeknek lehetőségük volt arra, hogy megtekintsék a házat, és ezzel megismerjék a széles kínálatot, legyen szó akár a kulináriáról, a wellness-ről vagy a szobák kényelméről. Helyi szállítók és termelők kínáltak helyi finomságokat, többek között az Uhudler bort.

140 vendég vett részt a Balance Resort Stegersbach megnyitóján a felújítás után

Fotó: turizmus.com

Kortárs, városi, fényűző – ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a Falkensteiner Balance Resort Stegersbach-ot. 141 szobája van, beleértve a lakosztályokat is. Az Acquapura Spa 2700 négyzetméteres, két medencével, sokoldalú szaunavilággal, csendszobákkal, pihenő terekkel és kerti teraszokkal, valamint egy látványkonyhával. A jóga- és edzőtermeket is magában foglaló fitnessz-központ 210 négyzetméteres. A wellness a tsar-koncepció alapján működik, ami lehetővé teszi az aktív regenerálódást. Közvetlen átjárás biztosított a Stegersbach termálforráshoz, és golfozni is lehet a közelben. A szállodában rendelkezésre áll egy jól felszerelt 377 négyzetméteres konferenciaterem is.

Kapcsolódó cikkek

Ínyenc Burgenland

2017. szeptember 15.