Napi járat indul Belgrád és Budapest között

 2014. március 28. 14:02

A teljesen újjászületett Air Serbia légitársaság napi járatokat indít Budapest és Belgrád között március 30-tól. Ezzel nemcsak a két főváros között biztosítja a leggyorsabb összeköttetést, hanem a Balkán több nagyvárosa és nehezen megközelíthető célállomása is könnyen elérhetővé válik.

Ezen kívül többek között Ciprus, Libanon, Izrael vagy az Egyesült Arab Emirátusok felé is remek csatlakozások lesznek Budapestről, belgrádi átszállással.

Az Air Serbia (JU) tulajdonosa 49%-ban az Etihad Airways (EY), melynek központja Abu Dhabi. Belgrád és az emirátusi metropolis között napi két járat közlekedik JU és EY közös üzemeltetésben. A tőkeerős pénzügyi és szakmai befektetőnek köszönhetően a megújult szerb légitársaság dinamikus fejlődést tervez, melynek része a budapesti járatnyitás is. A napi kettő Bécs-Belgrád járat indítása már korábban megtörtént.

 

Az Air Serbia kiemelten kezeli az üzleti utazókat kényelmes business class üléseivel, földi és fedélzeti szolgáltatásaival, és az Etihad Airways törzsutas rendszerével.

Az Air Serbia hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.