Napi járatot indít Balira az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2015. március 03. 12:02

Az Emirates bejelentette, hogy 2015. június 3-tól naponta közlekedő járatot indít az indonéz szigetvilág egyik legkedveltebb nyaralóhelyére, Balira.

Bali az indonéz szigetvilág legnépszerűbb úti célja, amely 2014-ben több mint 3,7 millió turistát látott vendégül. Az Emirates új szolgáltatása nem csak Bali globális összeköttetését javítja, de a sziget gazdasági és turisztikai növekedéséhez is hozzájárul.

Bali az Emirates légitársaság 148. célállomása, amely eddig a délkelet-ázsiai és óceániai térség 13 országának 23 célállomására szállította utasait. A naponta közlekedő, menetrendszerinti Dubai-Bali útvonalon egy Boeing 777-300ER, 2 osztályos repülőgép szállítja majd az utasokat.

 

„Bali különösen fontos piac az Emirates számára. Világszerte óriási az érdeklődés az egzotikus desztináció iránt, különösen a szabadidős szegmensben. Örömünkre szolgál, hogy naponta közlekedő szolgáltatást indíthatunk, ezzel összekötve Balit Dubaijal, és további 80 európai, közel-keleti, afrikai és amerikai célállomással, mindössze egy kényelmes dubai átszállással" – nyilatkozta Thierry Antinori, az Emirates kereskedelmi igazgatója, alelnöke.
„Az új szolgáltatással, jóval kényelmesebb és kellemesebb lesz az utazási élmény, hiszen jelenleg csak több átszállással, vagy más indonéz célállomásokon keresztül lehet Bali szigetére utazni."

Az Emirates naponta közlekedő EK398-as járata reggel 8:20 órakor* indul majd a dubai repülőtérről, és a Bali Denpasar Nemzetközi Repülőtéren fog leszállni este 21:40 órakor*. Visszafelé az EK399-es járat 23:40-kor* száll fel Bali szigetéről és másnap reggel 5:00 órakor* érkezik meg a Dubai Nemzetközi repülőtérre.

 

Mindkét osztály utasai élvezhetik a légitársaság díjnyertes, több mint 2000 csatornával rendelkező ice fedélzeti szórakoztató rendszerét. A fedélzeti szórakozás mellett az Emirates minden utasa számára elérhető a légitársaság nagyvonalú poggyász-szabályozása, amely az Economy Class utasai számára 30 kg, a Business Class utasai számára pedig 40 kg feladott poggyász szállítását teszi lehetővé.

Az Emirates először 1992-ben indította el járatait Indonéziába, heti 3 járattal Szingapúron és Colombon keresztül. 2013. március óta a légitársaság napi 3 menetrendszerinti járatot üzemeltet a Jakarta–Dubai útvonalon egy Boeing 777–es típusú repülőgéppel.