Földi űrutazóknak szánt termékeket árulnak a benzinkúton

Forrás: turizmus.com

 2023. október 12. 15:32

Repülőablakok anyagából készült bőröndök, sötétben világító takarók és hőtartó termoszok: az OMV töltőállomásokon most olyan különleges, földi űrutazóknak szánt termékeket vásárolhatunk meg, amelyeket a NASA inspirált.

A kiegészítők tervezésekor a mindennapi használhatóság került a fókuszba, de a különlegességük az apró részletekben rejlik – így például a világítás vagy a praktikus titkos rekeszek - közölte a töltőállomás-hálózat.

A NASA inspirálta termékek között megtaláljuk a különféle méretekben elérhető táskákat és bőröndöket, termoszokat, takarókat és az olyan gyerekeknek való kiegészítőket is, mint az iskolatáska vagy plüss biztonsági öv párna.

A bőrönd például a repülőgépablakoknál használt polikarbonát anyagból készült és két méretben választható, belül csillagos díszítéssel, teleszkópos fogantyúval, TSA zárral, 360 fokban több irányba elforduló kerekekkel. A kisebb megfelel a kézi poggyász méretének a legtöbb légitársaságnál, a nagyobbat pedig akár egy komolyabb utazásra is magunkkal vihetjük.

omv_nasa_merch

A töltőállomás-hálózat a gyerekekre is gondolt: iskolai szettet is készítettek a NASA-inspirálta termékekből

Fotó: OMV

A világító takaró rendkívül puha tapintású, 100%-ban magas minőségű mikroplüss alapanyagból készült, amelyen a csillagképeket idéző mintázatok a sötétben fluoreszkálnak.

A hűtőtáska hátizsák vízálló, kényelmes és a biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen fényvisszaverő logóval van ellátva. Két oldalsó gumiszalagos zsebének, valamint leválasztott elülső tárolóegységének köszönhetően praktikusan pakolható, a pánton pedig egy üvegnyitót is elrejtettek a tervezők.

A fesztiválok örökzöld viselete, az övtáska az utazáshoz is elengedhetetlen, a titkos lopásgátló zsebnek köszönhetően ideális az értékek tárolásához, míg a baseball sapka állítható zárcsattal és „Űrlegenda” hologrammal lett ellátva.

A hátizsák egy örök klasszikus, egy kis NASA inspirációval - laptopzsebbel, karabinerhoroggal, ergonomikus párnázott hátrésszel és gumis oldalzsebekkel látták el, míg az utazótáska állítható vállpánttal, karabinerhoroggal és cipzáras cipőrekesszel akár hosszabb utazásokkor is ideális kiegészítő lehet.

A fent említett és további NASA inspirálta termékek országszerte 201 OMV töltőállomáson érhetőek el október 2. és 2024. január 7. között, illetve a készlet erejéig.