Négy csillaggal nyit karácsonykor a Xavin Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. november 19. 12:41

A harkányi Xavin Hotelben heteken belül véget ér az a nagyberuházás, amelynek eredményeként december 25-étől már négycsillagos szállodaként várja a vendégeket.

Noha a „Megújul a harkányi Xavin Hotel" projekt már 2012 novembere óta tart, a szállodát csak a napokban zárták be. A beruházás ugyanis most ért odáig, hogy – egy rövid időszakra – a recepciót és az éttermet is meg kellett szüntetni. Mindkét épületrészt kifestik, új burkolatot és bútorokat kap, sőt a világításukat is korszerűsítik. Mivel emellett már csupán a wellnessrészleg próbaüzeme maradt hátra, karácsonyra már be is lehet jelentkezni a Xavinba.

 

A fejlesztéssel az eddig háromcsillagos minősítésű hotel átlép a négycsillagos kategóriába. A kínálatban szerepel a többi közt 34 igényes szoba központi klímával, korlátlan wifiszolgáltatással, érintőkártyás beléptetőrendszer, 24 órás szobaszerviz, valamint beépített modulos, hűtött-fűtött büférendszer is. Bővülnek a wellnesslehetőségek is: például sókamra, lávaköves masszázs, kombinált szolgáltatáscsomagok szolgálják majd a vendégek feltöltődését. Mindez nem csak magyar, német, angol, cseh és orosz párokat, üzletembereket, családokat, csoportokat vonzhat ide, a szálloda kerékpáros turisták, allergiások, mozgásszervi betegséggel küzdők kedvelt célpontjává is szeretne válni.

 

Végi Jánosné tulajdonos azt mondja, csupán egyvalami nem változik: a fő céljuk változatlanul az, hogy vendégeik minőségi szolgáltatásokat kapjanak, megfizethető áron. Éppen ezért a szálloda karácsonytól kezdve hónapokon át a korábbi díjszabás szerint kínálja megújult szobáit és szolgáltatásait.

A fejlesztésre a Xavin Hotel 94,5 millió forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programja keretében, segítségével a cég tíz munkahelyet tud megőrizni és három újat teremt.