Négy szálloda már az Év Hotele televíziós műsor döntőjében

Forrás: turizmus.com

 2022. október 17. 09:56

Az Év Hotele közönségszavazásában az alföldi régió után a Balatonon is győztest hirdettek. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny két régiójából már összesen négy szálloda jutott a döntőbe.

Az Év Hotele verseny 5. évadában Magyarország hat fontos turisztikai régiójának (Alföld, Balaton, Északkelet-Magyarország, Észak-Dunántúl, Dél-Dunántúl) 28 szálláshelye száll harcba a végső győzelemért.

Az idei verseny augusztusban az Alföld bemutatásával startolt el, ahonnan 6 szálláshely szállt harcba a régió legjobbja címért. A nézők döntése alapján a térség idei legjobb szállodája a szarvasi, négycsillagos Liget Wellness és Konferencia Hotel lett, amely a szavazatok 30%-át kapta.

azevhotele

Az alföldi régió első helyezettje a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel

Fotó: Az Év Hotele

A voksok 18%-át begyűjtve a régió második helyezettje a négycsillagos Sziget Hotel lett. Ezzel az eredménnyel ez a nyíregyházi szálloda is bejutott a döntőbe.

azevhotele

Az alföldi régió második helyezettje a Sziget Hotel

Fotó: Az Év Hotele

Szeptemberben a balatoni régió szálláshelyei kerültek bemutatásra, itt ugyancsak 6 ház harcolt a döntőbe jutásért. A régió győztese a balatonfüredi, négycsillagos Flamingó Wellness és Konferencia Hotel lett, amelyre a nézők 27%-a szavazott.

azevhotele

A balatoni régió első helyezettje a balatonfüredi Flamingó Wellness és Konferencia Hotel

Fotó: Az Év Hotele

A balatoni régióban a voksok 22%-át a kapolcsi Treehouses kapta, ami a második helyet jelentette a szálláshelynek, és ezzel az eredménnyel bejutott a fináléba.

azevhotele

A balatoni régió második helyezettje a kapolcsi Treehouses

Fotó: Az Év Hotele

A műsorról

Az RTL Klub műsorán futó Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, majd végül a nyertest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotele verseny győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.

azevhotele


Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.