Négycsillagos, a fürdővel összekötött szálloda nyílik Esztergomban

Forrás: turizmus.com

 2015. január 18. 21:06

Az Aqua Palace Hotelt légi folyosó köti majd össze a szolgáltatásait szintén bővítő Aquasziget Esztergom Élményfürdővel.

Régi álom válik valóra Esztergomban, magas kategóriájú, nagy kapacitású szállodával gyarapodik a város. A folyamat első lépéseként február elején rekonstrukció és szolgáltatásbővítés miatt bezár az Aquasziget Esztergom Élményfürdő. A felújítás az épületgépészeti, gépészeti, építészeti és komplett irányítástechnikai munkálatokat érinti. A létesítmény a tervek szerint 2015 júniusában nyitja meg ismét a kapuit, a főszezonban tehát már az eddigieknél magasabb színvonalú kiszolgálással várja a vendégeket. Információink szerint az Aquasziget kínálata gyógyászati- és szépségközponttal gazdagodik.

A vele közvetlen összeköttetésben lévő, 90 szobás, négy csillagos Aqua Palace Hotel tervezett nyitásának ideje július eleje. Megépítéséhez közel 300 millió forint pályázati támogatást nyert a beruházó. A hotel közvetlen összeköttetésben áll majd a fürdővel, a vendégek a két tömböt összekötő függő folyosón keresztül tudnak átjutni egyik épületből a másikba. A szállodát a jelenlegi információk szerint az Investor’ 2005 Kft. fogja üzemeltetni.