Négycsillagos apartmanhotel épül Hajdúszoboszlón

Szerző: Fucskó Hajnalka

 2014. március 04. 17:17

Új négycsillagos hotel nyílik Hajdúszoboszló üdülőcentrumában június 1-én, mindössze 50 méterre a strandtól. A Hotel Plage nagy alapterületű, több légterű lakóegységeivel a gyermekes családok és a baráti társaságok számára egyaránt kényelmes elhelyezést kínál.

A zöldmezős beruházásban épülő szálloda tervezésekor nagy gondot fordítottak a tágas terek és a családbarát környezet kialakítására. A 39 exkluzív kialakítású lakóegységben összesen közel 170 vendéget tudnak fogadni, egyszobás apartmanokban, kétszobás deluxe és háromszobás premium delux lakosztályokban, melyek egyedi klímával felszereltek. Mindegyikhez tartozik konyha és erkély is, a prémiumkategóriában 40 négyzetméteres terasszal rendelkező lakóegység is akad.

 

Az épület alatt 35 gépkocsi elhelyezésére alkalmas teremgarázs található, amelyet a vendégek ingyen használhatnak, étkezni a látványkonyhás Plage Bistróban lehet majd.

A Hotel Plage üzemeltetését megújuló energia felhasználásával, 278 napelem beépítésével teszik energiatakarékossá – tudtuk meg Góczi András társtulajdonostól. A 800 millió forintos szállodafejlesztéshez 500 millió forinttámogatást nyertek az Új Széchenyi Terv keretében.