Négycsillagos butikhotel nyílt Kecskeméten

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2023. március 15. 10:25

A Boutique Hotel Gaia**** februárban nyitotta meg kapuit Kecskemét történelmi főutcáján Horváth László szállodaigazgató irányításával.

A szálloda üzemeltetőinek megfogalmazása szerinti "elegáns, főúri életérzést visszaadó ház" várja a vendégeket Kecskemét belvárosában. A Boutique Hotel Gaia (a görög mitológiában a Föld istennője – a szerk.) valamennyi szobáját egyedileg tervezték. Mind a 30 szobát a Naprendszer bolygóiról (Jupiter, Szaturnusz, Vénusz stb.) nevezték el. A hét szobatípus 25 és 40 négyzetméter közötti alapterületet kínál pihenést a vendégeknek.

A Marsról elnevezett szoba

Fotó: Boutique Hotel Gaia

Különleges élményt nyújt a lobby bár és a szálloda részeként üzemelő, a régi időket idéző Macaron Kávéház hangulata is, ahol a vendégek a reggeli elfogyaszthatják. A szolgáltatások közé ingyenesen igénybe vehető fitneszterem és napozóterasz is tartozik.

Az egyedi hangulatú lobby bár

Fotó: Boutique Hotel Gaia

A tulajdonos szándéka szerint mind az igényes egyéni vendégeknek, mind a corporate vendégeknek olyan élményt nyújtanak, amilyet korábban nem találhattak meg Kecskemét történelmi belvárosában.

A Nagykőrösi utcában álló szálloda igazgatója Horváth László, akit többek között az Aranyhomok szállodából, illetve a Tanyacsárdából, valamint több mátrai házból, például a Kastélyhotel Sasvárból ismerhetnek a szakmabeliek. Elérhetőségei telefonon: +36 30 354 5582, e-mailen: director@gaiahotel.hu

Horváth László szállodaigazgató

Fotó: Boutique Hotel Gaia

A ház értékesítési igazgatója Szabó Dániel, akit többek között a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központból ismerhetnek a turizmussal foglalkozók. Elérhetőségei telefonon: +36 76 598 090, vagy -091, e-mailen: sales@gaiahotel.hu

Szabó Dániel értékesítési igazgató

Fotó: Boutique Hotel Gaia